Buddha To Buddha

Clean powerful design
Buddha To Buddha is een sieradenmerk van Nederlandse oorsprong. De sieraden worden met de hand gemaakt en kenmerken zich door het robuuste uiterlijk met een Oosters tintje. Buddha To Buddha maakt juwelen die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Veel celeberties in binnen- en buitenland worden ook regelmatig met een Buddha to Buddha sieraad gesignaleerd!

De tijdloze, handgemaakte designs maken Buddha To Buddha armbanden, een sieraad voor het leven. “Trends komen en gaan. Als iets goed is, blijft het goed”. Intussen bestaat de collectie uit meer dan honderd verschillende modellen armbanden, ringen, oorbellen en colliers, allemaal van 925 sterling zilver. Ieder sieraad is handgemaakt en dit maakt het een uniek stuk.

Buddha to Buddha oorbellen en hanger collectie
Oorbellen kunnen een look al gauw degelijk maken, maar dat is bij Buddha to Buddha zeker niet het geval! Alle oorbellen zijn handgemaakt van echt zilver, dus van goede kwaliteit gaan dus jaren mee! De oorbellen van Buddha to Buddha bieden voor ieder wat wils! Buddha to Buddha heeft basic oorbellen, maar ook stoere schakeloorbellen in de collectie.

De echte Buddha To Buddha fan kan naast de stoere armbanden nu ook Buddha To Buddha om de nek dragen. De nieuwe hangers hebben de uitstraling en boodschap van het merk maar zijn wat bescheidener en minder opvallend.

Website: Buddha to Buddha