Soulmate Treasure

Personaliseer uw sieraad!

Soulmate Treasure is een gedenksieradenlijn, waarbij iedere hanger uniek wordt door het persoonlijke karakter die je hieraan toevoegt.

Wil je de vingerafdruk van je kind, partner of andere dierbare vereeuwigen? Eventueel met de toevoeging van een gravure aan de achterzijde van de hanger. Jij geeft aan hoe je deze bijzondere band met jouw zielsverwant wilt laten vastleggen en Soulmate Treasures zal met de uiterste zorg deze waardevolle betekenis in jouw sieraad creëren. Je kunt dan vol trots van jouw sieraad genieten.

Om je op ideeën te brengen, zou je van de volgende momenten een persoonlijk sieraad kunnen laten maken:

  • Geboorte van uw kind in plaats van een vingerafdruk kies je bijvoorbeeld voor een afdruk van de handpalm of voetje
  • Verloving of huwelijk de vingerafdruk van jouw partner of 2 vingerafdrukken van jou en je partner in elkaar versmelten of aan iedere zijde van de hanger een vingerafdruk
  • Vriendschap de vingerafdruk van je vriend(in) of 2 vingerafdrukken van jou en je vriend(in) in elkaar versmelten of aan iedere zijde van de hanger een vingerafdruk
  • Gedenken de vingerafdruk van jouw dierbare die je is ontvallen.

De hanger is ook geschikt om as of een haarlokje in hars te verwerken (dit zou kunnen betekenen dat je dan aan de achterzijde van de hanger geen gravure kunt plaatsen).

De sieraden worden geleverd in 14K wit-, geel- of roodgoud. Uiteraard kun je ook kleuren combineren. Deze collectie is tevens leverbaar in 925 gerhodineerd zilver.

Graag bekijken we met jou alle mogelijkheden.

Website: Soulmate Treasure