Tommy Hilfiger

Stijlvol en herkenbaar

Het Amerikaanse modehuis en horlogemerk Tommy Hilfiger maakt dames- en herenhorloges in een mix van kleuren en materialen. Elk jaar zijn de collecties een combinatie van nautische invloeden en een preppy stijl zoals we gewend zijn van dit All American merk.

In 1999 begon Tommy Hilfiger met het ontwerpen en verkopen van horloges, een passie die hij van zijn vader (een horlogemaker) erfde. Tommy Hilfiger heeft zijn merk opgebouwd als eerbetoon aan de “Classic American Cool” stijl. Mede daarom hebben de Tommy Hilfiger horloges een klassieke en sportieve uitstraling, met een originele, moderne twist. Tevens komen de welbekende kleuren rood, wit en blauw uit het logo regelmatig terug in de Tommy Hilfiger horloges.

Kies voor een Tommy Hilfiger horloge en het houdt je 24 uur per dag stijlvol. De horloges zijn favoriet vanwege de combinatie van een klassiek ontwerp met indrukwekkende functionaliteit. De kwartshorloges hebben vergulde of gepolijste roestvrijstalen horlogekasten, een stopwatch en een datumscherm. Leren horloges stralen verfijndheid uit en de selectie sporthorloges zijn overal klaar voor. Waar je ook naar op zoek bent, de horloges van Tommy Hilfiger zijn de nieuwste en meest stijlvolle uurwerken.
Een horloge van Tommy is zeer herkenbaar en stijlvol. Kies voor een Tommy Hilfiger horloge als je een horloge wil dat tijdloos is en jaren meegaat.

Website: Tommy Hilfiger