Sparkling Jewels

Kleurrijke edelstenen

Er is geen trend zo populair als die van kleurrijke edelstenen verwerkt in sieraden. Sparkling Jewels combineert de schitterende balvormige edelstenen met elegante zilveren en vergulde hangers en colliers tot een luxe sieraad. Door het mixen en matchen van de verwisselbare edelstenen met de Sparkling Jewels pendanten kan een eigen uniek en persoonlijke hanger voor elke gelegenheid gecreëerd worden voor iedere vrouw.  Vanuit de basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Van statement oorbellen tot een ketting set met een Swarovski CZ gezette pendant.

Colors of Marrakesh collectie

De nieuwe zomercollectie van Sparkling is geïnspireerd op de kleurrijke en levendige cultuur en omgeving van Marrakesh. Van kleurrijke souks tot lost in the desert spots. Marrakesh en omgeving biedt levendige plekken waar geuren, kleuren en geluiden je zintuigen overweldigen, maar ook eindeloze zandduinen die een prachtig contrast vormen met de sieraden van Sparkling. Mix and match de prachtige sieraden met levendige roze, paars, rood en groen tinten om elke look aan te passen aan elke gelegenheid.

Leaf collectie

De Leaf collectie is geïnspireerd op elegante vormen uit de natuur en is een geheel vernieuwde bladvormige pendant die weer oneindig te matchen is met bijpassende edelsteenvormen. Daarnaast zien we in de Leaf collectie een ‘spring silver’ bangle terug, gezet met een dubbele kleur edelstenen. Er is keuze uit vier verschillende gedurfde edelsteen-kleurcombinaties en door het verende materiaal is de armband makkelijk te dragen om iedere pols.

Twist collectie

De collectie bestaat uit minimalistische edelstenen met een vintage randje in warme herfst en winter kleuren. Het letterlijke ‘Twist’ patroon vind je terug in de oorbellen, pendanten en armbanden. De pendanten en colliers zijn verfijnd en zijn perfect om te layeren met andere kettingen uit de andere Sparkling Jewels collecties.

Van trendy tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, een sieraad van Sparkling Jewels zal een toevoeging zijn aan jouw sieradencollectie. Jong of oud en voor iedere gelegenheid! Elk item wordt ontworpen vanuit passie en zorgt ervoor dat elk sieraad voldoet aan een hoogwaardige kwaliteitseis. Be unique, be Sparkling Jewels!

Website: Sparkling Jewels