Sparkling Jewels

Kleurrijke edelstenen

Er is geen trend zo populair als die van kleurrijke edelstenen verwerkt in sieraden. Sparkling Jewels combineert de schitterende edelstenen met elegante zilveren en vergulde hangers en colliers tot een luxe sieraad. Door het mixen en matchen van de verwisselbare edelstenen met de Sparkling Jewels pendanten kan een eigen uniek en persoonlijke hanger voor elke gelegenheid gecreëerd worden voor iedere vrouw.  Vanuit de basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Van statement oorbellen tot een ketting set met een Swarovski CZ gezette pendant.

Whispers of Summer Glow collectie

De Whispers of Summer Glow collectie belichaamt het gevoel van eindeloze avonden en betoverende zonsondergangen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet het hele jaar door van het onmiskenbare gevoel van de zomer. Mix and match de prachtige sieraden en kleur toe met seizoensgebonden edelstenen zoals Cherry Quartz, Sunstone of Amazonite, transformeer jouw look van dag naar nacht, van kantoor naar party of van casual naar chic.

Bloom Like Cherry Quartz

Cherry Quartz is kleurrijk, trendy, uniek en een echte best-seller. Deze zomer maak je met Cherry Quartz gegarandeerd een statement en daarom mag deze echt niet ontbreken in jouw collectie. Voeg wat kleur toe aan jouw dagelijkse sieradenlook en combineer Cherry Quartz met onze tijdloze zilveren of goudkleurige Essentials.

Get Rich with Amazonite

Met Amazonite verrijk je jouw dagelijkse sieradenlook in een handomdraai! Amazonite is geïnspireerd op het turquoise van de helderblauwe zee en een echte must-have voor elke sieradenliefhebber als je het ons vraagt. Mix & Match Amazonite met zilveren of goudkleurige sieraden uit onze Essential Collection of combineer Amazonite met andere mooie pastelkleurige edelstenen.

Hot Summer Sunstone

Dit jaar voor het eerst in de collectie en nu al onmisbaar voor een ultieme zomer look: Sunstone. Passend bij elke gelegenheid, eindeloos te combineren en de perfecte aanvulling op de zilveren en goudkleurige Essential sieraden van Sparkling. Net als al onze andere gems, wordt Sunstone met de hand vervaardigt en daarom is ook elk sieraad met deze steen écht uniek.

Leaf collectie

De Leaf collectie is geïnspireerd op elegante vormen uit de natuur en is een geheel vernieuwde bladvormige pendant die weer oneindig te matchen is met bijpassende edelsteenvormen. Daarnaast zien we in de Leaf collectie een ‘spring silver’ bangle terug, gezet met een dubbele kleur edelstenen. Er is keuze uit vier verschillende gedurfde edelsteen-kleurcombinaties en door het verende materiaal is de armband makkelijk te dragen om iedere pols.

Twist collectie

De collectie bestaat uit minimalistische edelstenen met een vintage randje in warme herfst en winter kleuren. Het letterlijke ‘Twist’ patroon vind je terug in de oorbellen, pendanten en armbanden. De pendanten en colliers zijn verfijnd en zijn perfect om te layeren met andere kettingen uit de andere Sparkling Jewels collecties.

Van trendy tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, een sieraad van Sparkling Jewels zal een toevoeging zijn aan jouw sieradencollectie. Jong of oud en voor iedere gelegenheid! Elk item wordt ontworpen vanuit passie en zorgt ervoor dat elk sieraad voldoet aan een hoogwaardige kwaliteitseis. Be unique, be Sparkling Jewels!

Website: Sparkling Jewels