Pas diamonds

Exclusieve top kwaliteit

Pas Diamonds is een uniek Nederlands familiebedrijf dat zich al zes generaties lang bezig houdt met het vervaardigen en verhandelen van exclusieve juwelen in de beste kwaliteit. Naast de sieraden die zij in hun eigen atelier vervaardigen bezoeken ze de meest exclusieve beurzen om daar de mooiste juwelen te selecteren met als uitgangspunt dat ze moeten voldoen aan zeer strenge eisen betreffende kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van top kwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit Uit die heden ten dage nog maar zelden wordt gezien.

De vakkennis en ervaring van Pas Diamonds is onomstreden en daarnaast leveren ze hun juwelen voor een fijne prijs. Dit maakt dat ze in de laatste 40 jaar zijn uitgegroeid tot een van de grootste groothandels in gouden en diamanten juwelen in Nederland. Je vindt in de collectie prachtige klassieke sieraden maar ook moderne versies van klassieke sieraden. De afwerking van elk sieraad is tot in de kleinste details perfect.

De collectie bevat ringen, armbanden, hangers, oorbellen en kettingen die verkrijgbaar zijn in 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, rose goud en witgoud). Daarnaast zijn er ook lege armaturen en losse diamanten verkrijgbaar.

Website: Pas Diamonds