Monzario

Italiaans vakmanschap

De Monzario-collectie is een kroon op het ongeëvenaarde vakmanschap van Italiaanse designers. Monzario omvat een geraffineerde collectie massief gouden armbanden en colliers voor zelfbewuste mensen. De collectie is rijkelijk gevuld met stijlvolle ontwerpen, deze omvat prachtig vormgegeven armbanden en colliers met schitterende details.

Sinds de oprichting van het Nederlandse Monzario in 1989 ontwikkelt Berno Boelens, de man achter het merk, bijzondere gouden juwelen.  De collecties worden door Berno Boelens zelf ontworpen, waarbij er iedere keer wordt gekozen uit diverse schakelvormen, sluitingen en kleurstenen om ze samen te stellen tot een prachtig sieraad. Een uniek aspect aan Monzario is dat alle colliers en armbanden op iedere gewenste lengte geleverd kunnen worden.

Monzario staat voor hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in de perfecte afwerking van het sieraad, dat overigens wordt vervaardigd uit 14- en 18 karaats geel-en/of witgoud, gehalte 585/000 of 750/000. Kortom, een overzicht waarin u kunt uitzoeken welk sieraad uw persoonlijkheid op de juiste wijze symboliseert.

Website: Monzario