TitanFactory

TI FOR TWO

Tijdloze ontwerpen in een materiaal gemaakt voor de eeuwigheid. Titanium ringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn. De veelzijdigheid en het meesterschap van TitanFactory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw.

Je draagt misschien al veel sieraden, maar een trouwring van titanium is anders. Deze staat symbool voor jullie verbintenis en deze draag je de rest van je leven. Trouwringen van titanium is echt iets voor mensen die iets bijzonders zoeken.

Door de combinatie van de diverse edelmetalen houden de titanium trouwringen toch een warme uitstraling. Tevens is titanium een uiterst licht materiaal (tot 10x lichter dan staal, terwijl het wel dezelfde kracht behoud), hierdoor zijn titanium trouwringen zeer comfortabel om te dragen.

Titanium trouwringen

Titanium is edel in al zijn uitingen: vederlicht, harder dan staal en hypoallergeen. Trouwringen van titanium bezitten een hoog draagcomfort door de unieke eigenschappen van dit metaal. Naast het ultra lichte gewicht, is titanium zeer huidvriendelijk en daardoor bij uitstek geschikt voor mensen met een huidallergie.

Trouwringen van titanium en goud

Het ruime assortiment van TitanFactory bied je een geweldige keuze aan titanium trouwringen in combinatie met goud. Twee metalen die bijzonder goed harmoniëren, het ingetogen minimalisme van titanium met accenten van 18 karaat goud geven jou de kans trouwringen te dragen die een levenlang bij je passen.

Trouwringen met titanium en carbon

Ogenschijnlijk tegenstrijdige materialen worden door TitanFactory gebruikt om trouwringen te vervaardigen waar contrast voor harmonie zorgt.

TitanFactory, specialist in titanium, staat voor kwaliteit “Made in Germany”. Een geavanceerd productieapparaat staat garant voor de hoogwaardige afwerking van de TitanFactory trouwringen.

Website: TitanFactory