Trouwringen

Dé bezegeling van je relatie

Liefde en verlangen. Elkaar begeren. Samen vooruitzien naar een mooie toekomst. Dat zijn de gevoelens die passen bij de keuze van ringen. Trouwringen geven vorm aan dit verlangen. Ze getuigen een leven lang van de liefde voor elkaar. De ring is een cirkel zonder einde. Daarom is de ring een prachtig symbool voor de liefde, al eeuwenlang.
Trouwringen zijn een zichtbaar symbool van een onzichtbare band. Een gladde ring is het symbool van eeuwige trouw waar geen begin en geen einde aan komt.

Kies je eigen vorm

Je draagt misschien al veel sieraden, maar een trouwring is anders. Het is heel bijzonder om samen die ene speciale ring uit te zoeken, die je de rest van je leven gaat dragen.  Jullie hoeven natuurlijk niet te kiezen voor een gladde ring. Wil je elegant en klassiek of juist strak en modern? Een trouwring is iets persoonlijks en mag dus best afwijken van de doorsnee trouwring. Er wordt steeds vaker gekozen voor een ring met edelstenen. Omdat een relatie uniek is en heel persoonlijk, is het fantastisch om deze te bezegelen met een unieke ring van goud, zilver of een ander edelmetaal b.v. titanium of edelstaal, al of niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk. Graag zetten wij deze mogelijkheden voor jullie op een rij.

Nieuwsgierig geworden?

De keuze van relatie- of trouwringen is zeer persoonlijk. Neem hier dan ook ruim de tijd voor. Kom gerust bij ons binnen, bekijk de diverse modellen en laat jullie door de specialisten van Juwelier Knoef voorzien van een goed advies. Het uitzoeken van trouwringen op afspraak is uiteraard ook mogelijk.