Rosefield

De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. Rosefield maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Waarin vorm en functie samenkomen. Waarin Amsterdam en New York samenkomen.

Rosefield combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

Kortom: Rosefield is een eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York.

Downtown Chic sieraden collection

Geïnspireerd door downtown New York en de Amsterdamse cool-girl look, is de Downtown Chic collectie ontworpen. Zeven armbandjes met ieder een eigen, unieke uitstraling. De armbandjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud.

Verfijn je street style met de Downtown Chic collectie en draag deze bij je Rosefield horloge of stack de armbandjes voor een cool-girl statement. Een must-have voor je dagelijkse look.

The small edit

De ‘new vintage’collectie van Rosefield is een eerbetoon aan de tijdloze esthetiek van New York, en met een horlogekast van 26 mm, het kleinste uurwerk van Rosefield tot nu toe. De horloges zijn uitgerust met een mesh of leren bandje, in verschillende kleuren. De kleinere afmetingen en details zorgen voor een vintage gevoel en resulteren in een elegante, vrouwelijke collectie.

The Boxy

Deze collectie geeft een moderne draai aan een opvallende retro-look. Het vierkante klokje is voorzien van een datumvenster en is ook verkrijgbaar met een stalen bi-color of mesh bandje. De Boxy is het perfecte accessoire voor iedere gelegenheid – van werk tot weekend.

The Octagon

Ontdek The Octagon – een klassieker. Dit bijzondere horloge met achthoekige klok en gepolijste gouden 5-schakel band stralen een elegantie van 1920 elegantie uit en maken dit horloge tot een waar fashion accessoire.

The Heirloom

The Heirloom -Rosefield’s nieuwste horlogecollectie, een nieuwe stijl van de behuizing tot de wijzerplaat en de band. De rechthoekige, dikkere behuizing voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de dubbele afwerkingen op de wijzerplaat een moderne uitstraling geven. De minischakels van de band voegen een vrouwelijk tintje toe aan je uitstraling en zijn eenvoudig aan te passen aan elke pols met een schuifsluiting.

Website: Rosefield