Daniel Wellington

De horloges van Daniel Wellington kenmerken zich door hun stijlvolle, dunne kasten en subtiele banden. Met zo min mogelijk “blingbling” hebben de horloges een zeer elegant uiterlijk, ze schreeuwen niet om aandacht maar vallen juist op door hun eenvoudige en strakke vormgeving. Ook de banden zijn een toonbeeld van verfijning. De gekleurde banden, met typisch Britse thema’s, zijn gebaseerd op de gekleurde Nato-banden die Daniel Wellington altijd aan zíjn horloge droeg. De combinatie van band en kast zorgt voor een klassiek en tijdloos uiterlijk.

Het Daniel Wellington horloge is zonder twijfel geschikt voor iedere gelegenheid. Ongeacht of je een avondje chic gaat stappen, of gaat tennissen, of gaat genieten van een zonnige dag op het strand, met een Daniel Wellington ben je altijd in goed gezelschap.

Alle wijzerplaten zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld, zodat zij perfect samengaan met de dunne gekleurde NATO- en klassieke leren bandjes. Aangezien alle bandjes onderling verwisselbaar zijn, beslis je zelf welk horloge je op welke dag van de week omdoet.

Classic black

De nieuwe Classic Black met zijn kenmerkende zwarte wijzerplaat is een perfecte toevoeging aan de productlijn van Daniel Wellington. Dit nieuwe uurwerk is een uitbreiding van de toonaangevende Classic-collectie die de grenzen van de ingetogen minimalistische stijl verlegt en een hele nieuwe kant van Daniel Wellington laat zien.

Classic petite

Onze mooiste Classic tot nu toe is een krachtig horloge dat het design concept van Daniel Wellington belichaamt. Dit horloge van 32 mm is een statement met een eigentijdse uitstraling en verfijnd ontwerp. Het is een must have voor elk modern icoon.

Website: Daniel Wellington