Daniel Wellington

De horloges van Daniel Wellington hebben een tijdloos ontwerp dat je jarenlang om je pols zult dragen. Daniel Wellington is altijd op zoek naar naar perfectie. Perfectie die begint en eindigt met de details.

De minimalistische, klassieke horloges voor heren hebben een offwhite of zwarte wijzerplaat en details in zilver of rosé goud. Het horloge is net zo persoonlijk als de band die je kiest: een kleurrijke NATO-band of luxe leder. De horlogebanden zijn verwisselbaar zodat je altijd een iconisch stuk draagt – ongeacht je outfit of de gelegenheid.

De dameshorloges van Daniel Wellington zijn ontworpen om net dat extra’s te bieden, met een witte of zwarte wijzerplaat en zilveren of rosé gouden details – en maak onmiskenbaar duidelijk waar je voor staat.

Iconic Link

De Iconic Link is een moderne kijk op een klassiek design en de onthulling na jaren minutieus vakmanschap. De Iconic Link is een luxe metalen band met driedelige schakels. Elke schakel bestaat uit massief stalen, individuele segmenten in een elegante taps toelopende vorm zodat er een naadloze transitie is van kast naar sluiting.
De opvallende en sculpturale lijnen van de iets hoger liggende middelste schakels combineren organisch met de horlogekast en onze kenmerkende wijzerplaat met twaalf cijfers die een hernieuwd, modern silhouet heeft gekregen.
De Iconic Link is verkrijgbaar in gepolijst roestvrij staal (316L) met een frisse zilveren kleur of in verfijnd verguld roségoud.

Iconic Link Ceramic

De Iconic Link Ceramic is een uurwerk van keramiek. Dit horloge heeft zilveren accenten op de wijzers en markeringen van de wijzerplaat die naadloos aansluiten op het glanzende oppervlak van de keramische schakels. Deze unieke toevoeging aan de Iconic Link collectie blinkt uit als ons nieuwe statement-uurwerk. ‘The little black watch’ die iedereen in hun collectie moet hebben. Houd er rekening mee dat harde schokken keramiek kunnen doen versplinteren of barsten, hoewel dit niet vaak voorkomt.

Website: Daniel Wellington