Cluse

To find beauty in simplicity

De horloges van Cluse staan bekend om hun gratie en stijl. Met een sterke passie voor de Parisian way of living, wat ze graag in hun producten tot uiting laten komen. Hoe? Door een vleugje joie de vivre toe te voegen aan de door hunzelf ontworpen, eigentijdse designs.

Gracieuse Petite

De nieuwste Gracieuse Petite horloges combineren eigentijdse elegantie met sierlijkheid. Ondanks het bescheiden formaat, is het Gracieuse Petite horloge erg prestigieus en een prachtig accessoire aan je pols. Deze klassieke horloges met vintage uitstraling maken je outfit helemaal af.

Net als de La Tétragone horloges hebben de horloges van de Gracieuse Petite collecties allemaal een vierkante horlogekast. Met een horlogekast van 24 mm is dit dameshorloge echter net iets kleiner dan de La Tétragone horlogecollectie.

Deze tweekleurige blikvanger geeft al je looks een elegante flair. Pas makkelijk het uiterlijk van je horloge aan met een band van 14 mm.

Fluette

Een sterke uitstraling met een vleugje verfijning. Dankzij hun klassieke look geven de Fluette horloges je binnen een seconde een stralende look. Ze bekronen jouw trendy outfit met een onberispelijke dosis minimalistische flair.

Schitter het hele jaar door met het CLUSE Fluette dameshorloge. De kenmerkende Fluette is opgeleukt met een mesh horlogeband voor een tijdloos ontwerp. Met een gepolijste goudkleurige rechthoekige horlogekast van 30,6 mm, een witte wijzerplaat en een goudkleurige mesh horlogeband van 14 mm. Met zijn unieke rechthoekige vorm en minimalistische flair hebben we deze blikvanger zorgvuldig ontworpen met een belangrijk doel voor ogen: een verfijnd horloge creëren met een sterke uitstraling. De maat van de horlogeband pas je makkelijk zelf aan.

Féroce

Als je de grenzen van minimalisme en glamour wilt vervagen, biedt de CLUSE Féroce horlogecollectie je het beste van twee werelden. Het is een ware klassieker. Zijn moderne lijnenspel en details zijn een ode aan de liefde voor minimalisme en joie de vivre.

Als je een middelgrote pols hebt zal het CLUSE Féroce horloge perfect passen met zijn 36 mm kast. Het is de perfecte metgezel voor je meer ambitieuze dagen en nachten, en een opvallende toevoeging aan je collectie dames horloges.

Féroce Mini

De kleinste toevoeging aan onze bestverkopende Féroce collectie, maar toch uniek op zijn eigen manier. Het CLUSE Féroce Mini horloge combineert minimalisme op moeiteloze wijze met strakke, uitgesproken details. Met zijn goudkleurige ronde horlogekast van 25 mm, witte wijzerplaat en zilverkleurige horlogeband van 12 mm met 7-schakels, maak je vast en zeker een statement met dit Féroce Mini dameshorloge.

Triomphe

Met goud zilver en rosé. Elk moment is anders. Houd elementen in balans. Maak je eigen regels. Mix en match. Want persoonlijkheid zit hem in de details.

Website: Cluse