Cluse

To find beauty in simplicity

De horloges van Cluse staan bekend om hun gratie en stijl. De simpele ontwerpen met gekleurde bandjes en het gebruik van materialen worden alom geprezen.

De Cluse La Bohème collectie bestaat uit dameshorloges in verschillende kleuren en diverse wijzerplaten, uitgerust met een ultradunne kast van 6 mm. De wijzerplaat van het La Bohème horloge is beschikbaar in twee kleuren: Black en White.

De horlogebanden zijn voorzien van een handig kliksysteem, zodat je eventueel een extra bandje kunt wisselen om je horloge af te stemmen op je outfit. Naast lederen bandjes is het horloge ook verkrijgbaar met een stainless steel mesh band.

To find beauty in simplicity dat is precies wat Cluse probeert door te geven als motto.

La Roche Petite

Mesh, marmer en rock ’n roll! Ga voor pure glamour als een echte ster. Toon je rebelse kant met uitdagend raffinement. De 33 mm kast is iets kleiner dan de reguliere La Roche-collectie, maar toont perfect het prachtige natuurlijke patina van de witte steen.

La Garçonne

Met een vierkante horlogekast, afgeronde hoeken en een strakke minimalistische wijzerplaat. Een speelse samenkomst van lijnen en vormen. La Garçonne laat met ongedwongen zelfvertrouwen het vrouwelijke en mannelijke één worden. Het beste van twee werelden in één horloge.

Triomphe

Met goud zilver en rosé. Elk moment is anders. Houd elementen in balans. Maak je eigen regels. Mix en match. Want persoonlijkheid zit hem in de details.

Website: Cluse

Cluse La Boheme