Excellent Jewelry

Actueel en tijdloos

Excellent Jewelry heeft een uitgebreide collectie. De Excellent Gold Jewelry-lijn bevat eigentijdse gouden sieraden, waarbij de verschillende ontwerpen van de armbanden, ringen, colliers en oorbellen even actueel als tijdloos zijn. De Excellent Silver & Gold collectie, bestaat uit juwelen gemaakt van zilver gecombineerd met 14k goud. Een one-of-a-kind sieradenlijn met modieuze ontwerpen voor iedere gelegenheid. En voor de Excellent Engagement collectie, ontwerpen ze oogverblindende aanzoekringen, waar iedere vrouw volmondig ‘Ja’ tegen zal zeggen!

Excellent laat zich niet alleen inspireren door het Hollandse landschap en tradities maar ook door de laatste internationale modetrends. Ze bezoeken vele sieradenbeurzen over de hele wereld om hun nieuwe designs voor de collecties samen te stellen. Om een perfect sieraad te kunnen maken gaan innovatie en traditie bij het bedrijf hand in hand. Hoog gekwalificeerde vakmensen die gebruik maken nieuwste technieken en productie processen, staan garant voor het mooiste resultaat.

Bij Juwelier Knoef helpen we je graag je perfecte Excellent sieraad te vinden. Kom bij ons binnen en bekijk de collectie. Voor inspiratie kun je alvast een kijkje nemen op de site van Excellent. Wat wij niet in huis hebben kunnen we eventueel voor je bestellen.

Website: Excellent Jewelry