Contact & info

Over ons…

Op deze site willen wij je een indruk geven van de mogelijkheden die wij als Juwelier Knoef – dé fashionjuwelier jou kunnen bieden.
Door in te spelen op de laatste modetrends, hebben wij in onze winkel steeds de meest actuele mode collectie van sieraden en horloges. Sieradenmerken als Ania Haie, Ti Sento, Buddha to Buddha, Rebel & Rose, Monzario en Karma zijn slechts enkele van onze topmerken. Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een passend sieraad!

Relatie- of trouwringen zijn zeer persoonlijk, kom gerust bij ons binnen, bekijk de diverse collecties en laat je door ons voorzien van een goed persoonlijk advies.

Juwelier Knoef heeft een uitgebreide collectie van top fashion horlogemerken zoals; Michael Kors, Seiko, Bruno Söhnle, MVMT of Hugo Boss. Van diverse sieraad- en horlogemerken zijn wij ook exclusief dealer.

Naast de verkoop van horloges en sieraden, met diamant, in goud of zilver, titaan of staal, ben je bij ons op het juiste adres voor je reparatie of taxatie.

Juwelier Knoef is momenteel bezig met zijn 4e generatie en bestaat al meer dan 140 jaar. Wat in 1878 begon als een winkeltje in goud, zilver en horlogerieën groeide uit tot ‘dé fashionjuwelier’ van de regio Hengelo, Borne, Enschede en Oldenzaal. En natuurlijk zijn we daar best een beetje trots op.

Reactieformulier

Wil je informatie of heb je vragen?

Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen, ook kun je via het onderstaande reactieformulier reageren.

MevrouwMijnheer

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Hoe kun je ons vinden?

Juwelier Knoef bevindt zich in hartje Hengelo en is heel eenvoudig te bereiken.
Je kunt je auto achter onze winkel parkeren in de overdekte parkeergarage “P1 De Beurs (voorheen Hengelo Centre)”.
Wanneer je vanuit de garage richting het centrum loopt, vind je Juwelier Knoef in de eerste straat rechts gelijk aan je rechterhand.

Juwelier Horloger Knoef v.o.f.

Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo
Tel.: 074 – 29 123 15
Fax: 074 – 24 205 50
KVK nr. 06026924
E-mail: info@juwelierknoef.nl

Openingstijden

Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Koopzondag (vrijwel iedere laatste zondag van de maand) 12.00 – 17.00 uur
Maandag gesloten