Ti Sento

Herontdek het genot van flaneren in een prachtige avondjurk, het dragen van hoge hakken en opvallende sieraden. De nacht voelt jonger dan ooit, vol energie en vreugde voor het leven.

De najaarscollectie Ti Sento Milano bestaat uit ontwerpen in lapis blauw, tiger-eye, malachietgroen en zwart onyx. Verfijnde elegantie uitgevoerd in iconische rechthoekige schakels en unieke hangers. Met onze magische symbolen in de vorm van de maan, sterren, sterrenbeelden en bliksemschichten reis je door een eindeloos prachtige nachthemel.

Starry Universe

Met deze collectie vol kosmische pendanten voelt het alsof je onder een schitterende sterrenhemel staat. Luxe prints uit het heelal, met fonkelende sterren en schitterende bliksemschichten. Uitgevoerd in pavé voor een stijlvolle look, overdag en ’s avonds.

The Outdoors

Luxueuze tiger-eye stenen en verleidelijke groene malachiettinten creëren een warm palet van herfstkleuren. Iconische rechthoekige schakels en zegelringen kenmerken deze verfijnde, exclusieve collectie.

Timeless Energy

De collectie bestaat uit een mix van bijzondere sieraden en stijvolle essentials met verleidelijke details: statement kettingen, klassieke parelkettingen, grote pavé ringen en verfijnde oorbellen. Alles wat je nodig hebt voor een vrouwelijke, iconische en krachtige look..

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento