Ti Sento – Milano

It started with a kiss. Romantische zomers in de ultieme stad van de liefde, Parijs, vormden de inspiratie voor de Spring Summer collectie. Tijdloosheid en een speelse balans tussen eenvoud en uitbundigheid komen samen als modern classics, de signature style van Ti Sento Milano.

Love letters

Volg je hart, het zal je naar het juiste pad leiden. Waarschijnlijk heb je dit al vaker gehoord, maar blijf jezelf er iedere dag aan herinneren. Krachtig, romantisch en vrouwelijk komen samen in deze items die de ‘liefde’ verbeelden. Meestal vindt Ti Sento de inspiratie in een specifieke bestemming of stad. Maar dit seizoen raakte het hele Ti Sento-team diep geïnspireerd door een nieuwe zomer vol liefde.

Classic with an edge

Oorbellen waarmee je wilt uitpakken. Voeg details toe in contrasterende kleuren voor een look die meteen in ’t oog springt of creëer een statement met back-to-basic stukken.
Ti Sento´s klassiekers blijven altijd in stijl. Dit zijn tijdloze exemplaren, overgoten met Ti Sento’s magie. In haar atelier worden ze al jaren gesierd door hun stralende schoonheid, zonder ooit hun charme te verliezen. Elk jaar voegen ze weer nieuwe variaties toe aan hun klassieke collectie. Zo bouwen ze aan een complete ‘sieradenkist’ die voor altijd meegaat.

Timeless elegance
Het is tijd om de klassiekers met een twist in de schijnwerpers te zetten; ze zijn een bijzonder exemplaar die elke look verrijken.
Wat dat betreft: je kunt volgens ons nooit genoeg ringen hebben. Of je ze nu graag tegelijk draagt, of af en toe. Van ringen heb je dagelijks plezier. Bovendien spreekt een goed samengestelde look boekdelen, ook aan je handen – dus je kunt ze maar beter goed versieren.

Pearls

Duizenden jaren geleden werden parels al beschouwd als een kostbaar object. Destijds, in het oude Rome werden parelsieraden beschouwd als het ultieme statussymbool.
En dat is nauwelijks veranderd; parels zullen altijd deel uitmaken van elke sieradencollectie. Ze voegen klasse toe aan elke look en zijn er om door te geven van generatie op generatie, wat hun kostbare status versterkt.

Elevate your look
Parels zijn niet meer alleen voorbehouden aan de oudere generaties; ze verrijken iedere look. En onthoudt: als het om parels gaat, is niets over de top. Ze staan perfect bij iedereen die stijlvol voor de dag wilt komen.

Over the rainbow

Ga voor kleurrijk: voel je jong en speels, alsof je in een snoepwinkel vol prachtig gekleurde sieraden staat, waaruit je de meest sprankelende, vreugdevolle kleurencombinaties kiest.

Lucky shot
Maak je look af en toe verrassend en uitgesproken, voeg een onverwachts element toe, helemaal in eigen stijl. Onze funky pendanten zijn de perfecte aanvulling voor elke klassieke stijl. Hoe je ze ook combineert, het zijn ware eyecatchers. Zoals bijvoorbeeld onze klaverpendant. Als je deze draagt, staat het geluk ongetwijfeld aan jouw kant. En om je dag iets op te vrolijken, is onze smiley pendant de perfecte keuze.

Newly vintage
In de collecties van Ti Sento vind je altijd wel Vintage verwijzingen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de look van die stijlvolle, oudere vrouw, die je tegenkomt in een restaurant in Milaan en zichzelf heeft gehuld in prachtige grove vintage juwelen. Vintage juwelen zijn altijd een inspiratiebron geweest voor het designteam van Ti Sento. Niets is leuker dan je te verdiepen in de rijke verhalen van het verleden.

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient. De collectie van Ti Sento – Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento – Milano