Ti Sento – Milano

De Autumn Winter Collectie van Ti Sento – Milano is geïnspireerd door Art Deco en bevat sieraden die een vleugje expressionisme uitstralen: parels, statement pieces en klassieke items. Ontdek nu de verschillende thema’s van de collectie en creëer een look met contrastrijke, onverwachte en speelse combinaties.

Essentiele klassiekers

Sommige items zijn gewoonweg tijdloos. De klassieke vormen en uitgesproken kleuren zijn zo stijlvol, dat het een essentieel onderdeel van je dagelijkse look wordt.

Art Deco

Met nadruk op vorm en dimensie, ligt de focus van onze collectie op alle elementen die je terugvindt in de art deco stijlbeweging. Dit seizoen kenmerken de sieraden een vleugje expressionisme.

Vintage with a twist

Er gaat niets boven een goede klassieker. Ze zeggen ook wel -never change a winning team. Het zijn bijzondere items, geïnspireerd door art deco en in tijdloze stijl ontworpen om nooit uit de mode te gaan.

Bold versus Classics

De vormen van nu mixen we met onze bekende klassieke, iconische stijlen. De ogenschijnlijke klassieke stijl van onze iconen in combinatie met nieuwe vormen creëren pronkstukken.

Flawless Pearls

Speel met de look en mix en match ze met een tennis ketting of een bredere en kleurrijke schakelketting. Onverwachte combinaties vinden we geweldig. De parels kun je zowel in klassieke, modische of moderne stijl dragen.

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento – Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento – Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento – Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento – Milano