Ti Sento – Milano

Voor de Spring/Summer 2022 collectie vond Lilian haar inspiratie in de zee – het mysterie eromheen en het onbekende van de onderwaterwereld. Gecombineerd met de schoonheid van witte stranden, geeft deze collectie een warm en zomers gevoel.

Essentiele klassiekers

Sommige items zijn gewoonweg tijdloos. De klassieke vormen en uitgesproken kleuren zijn zo stijlvol, dat het een essentieel onderdeel van je dagelijkse look wordt.

Blue Hues

De koffieboon heeft een klassieke vorm. In de collecties van Ti Sento – Milano  zal je altijd klassieke vormen vinden, maar dan wel met een onverwachte twist. De azuur-achtige kleuren in deze collectie geven de ontwerpen een speelsere look. Ze doen je denken aan prachtige lagunes en zonnige bestemmingen. Met warme gouden zonnestralen zoals je in zuidelijke landen als Italië vindt.

Ocean Treasures

Gecombineerd met de schoonheid van witte stranden, straalt deze collectie een warm, zomers gevoel. De rijke kleuren en het zachte goud samen vormen een stijlvolle basis.

Sea Urchin

Deze collectie is rijk aan variërende symbolen met een natuurlijk vloeiend silhouet dat een alternatief kan zijn op onze iconische bloemknop. Het is geïnspireerd door wezens die je onder het wateroppervlak vindt, zoals zeepokken, zee-egels en hun soortgenoten.

Tiny Art

Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, kun je elk sieraad steeds weer heruitvinden. Zo komen je sieraden pas echt tot leven en wordt het een verlengde van je eigen unieke look. Een collectie met verschillende stijlen, is net alsof je kijkt naar een compositie van kleine kunstwerken – en dat gevoel, is wat Ti Sento – Milano wil creëren.

De Ti Sento – Milano goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento – Milano waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento – Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento – Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento – Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento – Milano