Ti Sento

De sieraden van Ti Sento Milano herinneren je eraan om je ogen naar de sterren te houden en je voeten stevig op grond te zetten. De toekomst ligt in jouw handen – en ook in de handen van Lady Fortuna.
Dansen onder de sterren met malachietgroen, tortoise print, zwarte onyx en transparante, grijze schatten. De Ti Sento Milano najaarscollectie bevat een extreme vintage en retro look die ons onderdompelt in de magie van de jaren 70.

Malachite lights

Luxe vergulde stukken en dromerige malachietgroene stenen zijn geïnspireerd door de charme van de jaren 70. Een onderdompeling in een weelderige wereld van de art deco-revival uit de jaren 70, opnieuw ontworpen voor hedendaagse magie.

Pijlen zijn het nieuwe iconische symbool van kracht en richting. Ontworpen als hele pijlen of gestileerde pijlveren, spelen hun ontwerpen met geometrieën en kleurcontrasten. En dan: de ster sieraden. Hun leidende zirkonia-lichten brengen ons dansend onder de nachtelijke hemel.

Vintage magic

Weelderige zwarte onyx en tortoise stenen bezet met een goudlaag verbeelden een uitzonderlijk vintage collectie.

Er is wat luipaardprint toegevoegd voor een vleugje extravagantie. De zwarte onyx is een herinnering om de positieve energie en kracht in ons te voeden. De chunky vintage schakelstukken zijn de protagonisten bij uitstek van deze retro vintage stijl. Hun statement sloten zijn sierlijk geïntegreerd in de ontwerpen die de aandacht trekken met hun gedurfde en elegante karakter.

Deze retro collectie dompelt ons meteen terug in de magie van de jaren 70.

Wonders of past and future

Vrouwelijke rosé vergulde stukken en romig parelmoer creëren een zachte en dromerige sfeer. Perfecte en imperfecte geometrieën, zachte en harde vormen herinneren ons aan het zoeken naar harmonie en balans.

Zilveren schakelkettingen, transparant grijs, onregelmatige hangers en verschillende soorten texturen worden afgezwakt door een zeer vrouwelijke en zachte roségouden plating en parelglans. Een pure balans tussen design, hoge kwaliteit en gevoel voor schoonheid.

Zoals we gewend zijn van Ti Sento bestaat de nieuwe collectie uit hangers, colliers, ringen, armbanden en oorbellen.

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento