Ti Sento

Luxury Traveller

Ti Sento Milano is maandenlang met de hand gewerkt aan de spetterende, nieuwe najaars collectie. Een driedelige collectie die de tegenstellingen opzoekt. Voor de moderne vrouw met allure, maar met een twist. Voor elke vrouw met onverwachte verlangens…

De wereld ligt aan haar voeten. Op weg naar luxe sieraden. Onbereisde plekken inspireren haar nieuwe bestemmingen te ontdekken. Met de Luxury Traveller begint je reis naar drie nieuwe collecties: City Chic, Nature’s Secrets en Evening Lights.

Nature’s Secrets

Ze reist door de bergen. De explosies van groene tinten overweldigen haar; een adembenemende sensatie. Ze ademt in. In de stilte van het bos vindt ze haar rust. Het verborgen pracht en praal verleidt haar gedachten.

City Chic

Ze reist af naar nieuwe steden. Iconische landschappen, prachtige architectuur en onbekende culturen prikkelen haar zintuigen. Ze voelt zich opgeladen. De herinneringen neemt ze voor altijd mee.

Evening Lights

Ze is onderweg naar de lichten van de nacht. De glinsterende vormen van het licht prikkelen haar verborgen verlangens. Vannacht is ze in een feeststemming, open voor elk avontuur.

Zoals we gewend zijn van Ti Sento bestaat de nieuwe collectie uit hangers, colliers, ringen, armbanden en oorbellen.

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. Onze goudsmeden waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento