Ti Sento

Hidden Treasures

Bij Ti Sento Milano is maandenlang met de hand gewerkt aan de spetterende, nieuwe voorjaarscollectie. Een driedelige collectie die de grenzen opzoekt. Voor de moderne vrouw met allure, maar met een twist. Voor elke vrouw met onverwachte verlangens…

Er is veel aandacht voor zomerse kleurcombinaties zoals goud en blauw, turquoise en lapis, parelmoer en rosé. Ook introduceert TI SENTO – Milano een aantal prachtige, nieuwe vormen zoals de snake, de windrose, de paisley en de nieuwe gevlochten structures. Ontdek de verborgen schatten en begin je reis naar de drie nieuwe collecties: Indigo Impressions, Poolside Reflections en Shimmering Lights.

Indigo Impressions

Levendige, blauw tonen betoveren haar verbeelding. Impressies verlaten langzaam het wateroppervlak. Trigger haar herinneringen.

Poolside Reflections

De brandende zon zet haar ziel in vuur en vlam. Ze voelt zijn blik. Glimlacht naar haarzelf. Ze is geamuseerd. Ze is niet iemand die zit en afwacht.

Shimmering Lights

Haar gedachten stromen met de wind mee. Haar energie is hoog. Ze voelt zich zorgeloos. Ze laat het haar leiden. Open voor alles waar het haar voor nodig heeft.

Zoals we gewend zijn van Ti Sento bestaat de nieuwe collectie uit hangers, colliers, ringen, armbanden en oorbellen.

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. Onze goudsmeden waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento