Ti Sento

De sieraden van Ti Sento Milano herinneren je eraan om je ogen naar de sterren te houden en je voeten stevig op grond te zetten. De toekomst ligt in jouw handen – en ook in de handen van Lady Fortuna.
Dansen onder de sterren met malachietgroen, tortoise print, zwarte onyx en transparante, grijze schatten. De Ti Sento Milano najaarscollectie bevat een extreme vintage en retro look die ons onderdompelt in de magie van de jaren 70.

Radiate love

Levendig, maar toch zacht. De warme koraaltinten hebben een diepe aardende kracht. Een kleurenpalet van zachtroze, koraalrode en oranje tinten.
Amore; Bedels in de vorm van een hart stralen liefde uit. Kleine aandenkens om te leven vanuit liefde. Combineer en speel met hun kleuren, creëer je eigen collectie van kleine aandenkens.

Be grateful

Wees dankbaar, voor de zonnige dagen en de regenachtige, voor de kleine dingen die eigenlijk de grote dingen zijn. Voel het geluk en straal dit uit. Deze juwelen zijn aandenkens, ontworpen om ons te herinneren op zoek te gaan naar de zonneschijn in onszelf en dit altijd te koesteren.
Dankbaarheid; geluk begint met dankbaarheid voor de kleine dingen.

Soak up the sunshine

Hangers met een mozaïek, geïnspireerd op de stralen van de zon. Deze collectie is ontworpen om je te laten reizen door de frisheid van de zomer met turquoise, lapisblauwe en malachietgroene stenen.
Zonneschijn; Geniet van het leven. Bedels met contouren van de zon, schitteren en stralen van energie. Het zijn aandenkens, ontworpen om je te herinneren altijd naar het zonlicht te blijven kijken.

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento