Ti Sento – Milano

The sky is the limit, shooting beyond the stars, feeling over the Moon – net als het universum, zijn de gezegdes oneindig. Ze verwijzen naar iets dat groter is dan het leven zelf, iets dat de verbeelding te boven gaat. En dat is precies de energie die Ti Sento wilde vangen met de Autumn Winter 2023 collectie.

Written in the stars – Zodiac collectie

Mensen vertonen veelal karaktereigenschappen die passen bij hun sterrenbeeld. Dus als je een persoonlijk cadeau zoekt voor die dierbare vriendin, is een hanger met haar sterrenbeeld een match made in heaven. Onze prachtige hangers zijn gemaakt van zilver, goud en mother-of-pearl tinten, en ze zijn subtiel versierd met de symbolen van sterrenbeelden op een klein muntje. Deze opvallende en verfijnde stukken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook geweldige gespreksstarters.

De prachtige zetting is verfraaid met Ti Sento’s verfijnde vergulde afwerking, die een vleugje tijdloze elegantie toevoegt.

Elevate your look
Draag het met een glanzende parelketting voor elegantie of hang het aan een goudkleurige schakelketting voor een stralende gloed. Klem de pendant aan je favoriete ketting en creëer je eigen look geïnspireerd door de sterren.

Shooting for the stars

Het vergt moed om je vrouwelijkheid te omarmen; daarom dagen we je hierin uit. Don’t let the sky be the limit; aim for the stars instead.
Ontdek de betovering van onze Starlight juwelen en laat hun magische gloed iedereen in vervoering brengen.
Elk sieraad is met liefde en passie vervaardigd van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver, verguld met goud of platina.

Verrijk je look met onze opvallende Starlight pendant, sier je oren met de parelmoer magie van onze oorbellen en oorbedels, of laat je handen stralen met de betoverende Starlight ringen.

Endlessly cool
Spraakmakende nieuwkomers gaan goed samen met traditionele klassiekers. Uitgesproken luxe en tijdloze iconen versmelten naadloos en toveren een glimlach op je gezicht. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de onbeperkte mogelijkheden verkent van het combineren van opvallende extravagantie met iconische elegantie.

Catching reflection

Er is iets betoverends aan de weerspiegeling van de oceaan. Raak verbonden met de oceaan en haar essentie met deze reflecterende prachtstukken, die geïnspireerd zijn door de oppervlakte van de zee.

Light up the darkness
De betoverende sieraden vieren de vrijheid van zelfexpressie, de kracht van schoonheid en een gevoel van elegantie en gratie dat vrouwen wereldwijd raakt.

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. De goudsmeden van Ti Sento waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient. De collectie van Ti Sento – Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento – Milano