Ti Sento

La Musa

Bij Ti Sento Milano is maandenlang met de hand gewerkt aan de spetterende, La Musa najaarscollectie. Een driedelige collectie die de grenzen opzoekt. Voor de moderne vrouw met allure, maar met een twist. Voor elke vrouw met onverwachte verlangens…

Het is zaterdag. De koelte van de herfst komt dichterbij; het zonlicht is al donker geel, de bladeren veranderen van diep rood naar bruin. Vanavond is er een speciaal diner met vrienden. De energie is hoog, de sfeer feestelijk!

Floral Desires

SATURDAY 3PM. REVOLVING DOOR

Ze arriveert bij het restaurant en loopt richting de draaideur. Hun schouders botsen. Hij kijkt om. Zijn blik blijft hangen in de weerspiegeling van het raam terwijl ze wegloopt…

Blue Allure

SATURDAY 5PM. ON HER WAY

Vanavond is er een speciaal diner met vrienden. De geplaveide straten slingeren door de oude stad waar de Italiaanse architectuur verfijnde contouren creëert in de donkerblauwe avondlucht.

Vintage Elegance

SATURDAY 9PM. DINNER

Het diner is begonnen. Gerechten met levendige kleuren en geuren, flessen wijn en mooi vintage bestek vullen de tafel. Het is geweldig.

Zoals we gewend zijn van Ti Sento bestaat de nieuwe collectie uit hangers, colliers, ringen, armbanden en oorbellen.

Right look on the right moment

De Ti Sento goudsmeden brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver. Onze goudsmeden waren de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

 

Website: Ti Sento