24Kae

24Kae x Loua collection

Kae Sutherland over haar nieuwe merk 24Kae:
“Met een klein en gepassioneerd team hebben we hard gewerkt om een mooi merk neer te zetten. In deze collectie vind je sieraden in een klassieke, vintage stijl en zie je ook mijn liefde voor beige en pastel tinten terug. Alle items zijn handgemaakt van de beste kwaliteit 925 Sterling zilver. De geelgouden items zijn verguld met 14 karaats.
Een lifestyle merk waarbij we starten met een volwassen sieradenlijn die écht bij mij past en mijn stijl representeert. Ik ben super trots op de collectie! Hierin zie je mijn liefde voor pastel en beige tinten terug, maar vind je ook veel items in de klassieke vintage stijl waar ik van hou.

Mijn inspiratie haal ik uit de prachtige vrouwen in mijn leven: mijn sisterhood. Ieder van deze vrouwen hebben eigenschappen die ik heel erg bewonder en waardeer. Ze inspireren mij en maken mij mede tot wie ik ben. Ik wilde deze vrouwen en hun prachtige eigenschappen graag verwerken in de collectie om daarmee ook andere vrouwen te kunnen inspireren! De belangrijkste in mijn leven is mijn dochter Loua, met wie ik het liefste de hele dag knuffel. Als eerste lanceer ik daarom de 24Kae x Loua collection.”

 

Website: 24Kae by Kae Sutherland