Casio Edifice

Topprestaties om uw pols.

Snelheid en intelligentie, dat is waar de Casio Edifice lijn voor staat. Deze horloges zijn een van de meest geavanceerde horloges ter wereld. Intelligente functionaliteit, innovatieve technologie en sportieve elegantie komen samen. Opladen met zonne-energie, zelfs onder slechte lichtomstandigheden, voorzien van Multi 6-band technologie, stopwatch en wereldtimer.
Alle modellen hebben een massief roestvrijstalen kast, krasbestendig mineraalglas en zijn tot 10 Bar waterdicht. Sommige modellen kunnen zelfs bestuurd worden via Bluetooth of Smart-Access. Casio Edifice staat voor innovatie om uw pols.

Bluetooth®

Het horloge dat met de smartphone verbonden kan worden: met behulp van de Bluetooth® 4.0-technologie en de gratis ‘CASIO WATCH+’-app kunnen de EDIFICE Bluetooth®-modellen communiceren met de smartphone en gegevens uitwisselen. De Bluetooth®-verbinding wordt met een druk op de knop geactiveerd, waarna het horloge wordt ingesteld op de huidige lokale tijd. Ook de dubbele tijdweergave, de alarminstellingen en Phone-Finder kunnen via de smartphone worden bediend.

Tough Solar®

De geïntegreerde Solartechnologie TOUGH SOLAR® maakt de intelligente EDIFICE-horloges compleet: licht wordt onafhankelijk en op milieuvriendelijke wijze door een onopvallende zonnecel op de wijzerplaat opgeslagen en zo worden de horloges van energie voorzien. Overtollige zonne-energie wordt opgeslagen in een batterij die het horloge maximaal 24 maanden van reserve-energie kan voorzien. U hoeft dus nooit meer de batterij te laten vervangen.

Website: Casio Edifice