Ice-Mini kinderhorloges

Kinderspel

Weten hoe laat het is wordt kinderspel dankzij de ‘Ice-Mini’-collectie! Met een kinderhorloge uit de Ice-Watch-collectie wordt het klokkijken leren voor kinderen een echt feest. Bovendien vormt dit ook het ideale geschenk voor een communiefeest…

Dankzij de kleine witte wijzerplaat met grote cijfers in flashy kleurtjes wordt de klok lezen echt een fluitje van een cent. De Ice-Mini oogt ook erg stoer en valt zeker in de smaak bij kleine rakkers en meiden die zich al wat groter voelen. Het nieuwe horloge is ook didactisch en intuïtief opgebouwd – het perfecte geschenk om kinderen op eigen benen te leren staan.

De Ice-Mini is waterdicht tot 10 atm. en verkrijgbaar in een fris roze en groen, wit en blauw. De band is gemaakt van zachte, soepele siliconen. De Ice-Mini’s zijn verpakt in een kubusvormig doosje dat ook dienst kan doen als spaarpot.

Ice Ola Kids

De Ice Ola Kids horloges zijn de nieuwste ICE trend-collectie van Ice-Watch voor kinderen: slanke modellen waarvan de buitengewoon zachte band aan één stuk om het horloge heen loopt. Deze “EXTRA SMALL” uitvoering is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar: door de nog kortere horlogeband is het horloge al geschikt voor polsen met een omvang vanaf 11 centimeter.

Het extra kleine horloge heeft een kastdiameter van 28 millimeter en is waterdicht tot 100 meter, waardoor er veilig mee gezwommen kan worden.