Melano

Melano Colours sieraden

Een Nederlands, eigentijds sieradenmerk met een uniek kenmerk; jij ontwerpt jouw sieraad! Ieder sieraad krijgt een eigen, uniek karakter en kan in een handomdraai worden aangepast aan je stemming en outfit. Je kunt kiezen uit 5 verschillende sieradenseries met verwisselbare items (meddy’s). Ga jij voor Twisted, Vivid, Elegance, Cateye, Sturdy of friends?

Materiaal

Alle basissieraden van Melano zijn vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal met eventueel een gold of rosé gold plating. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame zirkonia’s, edelstenen en keramiek in vele types, maten en kleuren. Inspireer en laat je inspireren!

Collectie van Melano

De damescollectie sieraden bestaat vooral uit een assortiment basisringen vervaardigd uit 925/000 zilver of van stainless steel voorzien van een eventuele coating van rosé gold, of gold. Vervolgens kun je uit een heel groot assortiment zettingen (meddy’s )de perfecte juweeltjes van natuursteen, zirkonia, parel, edelsteentjes en andere prachtige materialen kiezen. Alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd. Uiteraard zijn de parels en geslepen edelsteentjes in een zetting van stainless steel eventueel voorzien van een rosé gold of gold plating, zodat ze perfect passen bij je sieraad.

Melano Twisted

De Twisted serie van Melano is een moderne serie gemaakt van stainless steel. De mooie zettingen met zirkonia’s of edelsteen zijn rond van vorm en in diverse maten verkrijgbaar. Net als bij de veel andere series van Melano zijn de zettingen verwisselbaar. Elke zetting uit deze serie past op jouw ring.

De zettingen worden door middel van een schroefdraad op het sieraad geplaatst. Dat maakt het wisselen erg makkelijk en zo past jouw ring of armband altijd bij jouw outfit!

Voelt je set op sommige dagen toch te feestelijk? Je kunt de steentjes (op zijn Melano’s) makkelijk verwisselen met zettingen uit de rest van de Twisted collectie. Krijgt hij ineens een totaal andere uitstraling van, passend bij je mood en look van die dag. Er zijn ‘gem stones’ in allerlei vormen en kleuren, klassieke zettingen met een parelmoeren finish, maar ook stoere studs.

Melano Mix It

Melano laat je sieraden matchen met je gevoel en stijl, zo ben jij altijd jij 24/7. Verwissel de steentjes, combineer de hangers, armbanden en ringen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Niemand verteld je hoe je eruit moet zien. We laten het helemaal aan jou over.

In deze stainless serie is er ook een systeem waarbij je ringen van ongeveer 3 mm breed met elkaar kunt combineren. Deze schuifringen ringen zijn van roestvrij staal. Met of zonder een rose, zwarte of gouden plating. Ook zijn deze er met 1 of meerdere zirkonia’s. De ring met de zirkonia’s rondom is gelakt waardoor de steentjes gewaarborgd zijn.

Website: Melano