LIU-JO

De Liu Jo Luxury smartwatch is elegant en vrouwelijk, gemaakt in veelzijdige kleuren:
Deze smartwatch met een glamoureus, ultra-vrouwelijk ontwerp gemaakt met een milano mesh nikkelvrije stalen band, vastgemaakt met een comfortabele magneet die om elke pols past. Het model is voorzien van een elegant 1.4” kleuren IPS full-touch display, terwijl het communicatiebereik via Bluetooth BT4.2-verbinding tot 10 meter reikt.

De Liu Jo smartwatch is je perfecte personal assistent in een charmant, eigentijds jasje. Functioneel, vriendelijk in gebruik en met een intuïtieve interface is deze smartwatch compatible met zowel Android als Apple smartphone. Berichtjes zijn discreet te ontvangen, je favoriete muziek op afstand te bedienen en met de extra lange batterijduur van een week heb je het comfort om vrij te bewegen.

Als gezondheidscoach houdt deze elegante smartwatch jouw sportprestaties nauwkeurig bij. Een ronde fietsen, je hartslag tijdens het hardlopen, maar ook het monitoren van je slaapritme, calorieën verbruik en (zuurstof)saturatie; alle feedback die je nodig hebt wordt je gegeven! En met de mogelijkheid de camera op jouw telefoon met je smartwatch te bedienen, is dat mooie moment nu perfect vast te leggen.