Kinderbestekje

Eten wordt voor de kleine tafelgasten nòg leuker met hun eigen bestek.
Verras kinderen met kinderbestekjes geïnspireerd op de leukste kinderfantasieën.

Woezel en Pip

Op dit 4-delige kinderbestekje staan de afbeeldingen van de hondjes Woezel en Pip, een zonnetje en tulpjes. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. Woezel en Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip producten van Zilverstad gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation.

Rupsje Nooitgenoeg

Het rupsje van Eric Carle dat altijd honger heeft! Kinderen genieten spelenderwijs van iedere hap met een rupsje nooit genoeg kinderbestekje. Dit beroemde rupsje heeft altijd honger. Afbeeldingen van een appel, peer en aardbei met een gaatje erin dat door het rupsje is gemaakt. Rupsje nooitgenoeg staat zelf op het mes.

Nijntje

Populaire 4-delige kinderbestekje van het wereldberoemde konijntje Nijntje, getekend door Dick Bruna. Op ieder bestekonderdeel staat de afbeelding van Nijntje. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser.

Spaarpot

Voor de kleine tafelgasten hebben we ook diverse verzilverde spaarpotten.

Het kinderbestek kan uitstekend gegraveerd worden voor een nog persoonlijker cadeau. Leuk om te geven en leuk om te krijgen, bijvoorbeeld bij geboorte of communie. Vanzelfsprekend is ook het kinderbestek tot in de kleinste details verfijnd, voor jarenlang eetplezier.

Vraag ons vrijblijvend naar nog meer cadeau-ideeën.

kinderbestek zilver nijntje woezel en pip