Garonne kids

Speciaal voor de kids

De horloges van Garonne kids worden gemaakt in vrolijke en verfrissende kleuren en hebben vaak een zeer duidelijke en contrastrijke wijzerplaat om het kind te helpen beter te leren klokkijken. De horloges zijn er voor kinderen en tieners en prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed. Garonne is een echt Nederlands horlogemerk en wordt geleverd door de firma Weisz.

Voor kinderen is leren klok kijken vaak lastig. Een kind moet in zijn ontwikkeling zover zijn dat het begrijpt hoe het systeem van de uren en minuten werkt. Let bij het kopen van een kinderhorloge op hoe de uren worden weergegeven. Is dat met cijfers of met streepjes? Het kind dat zich al verder heeft ontwikkeld kan wellicht met streepjes prima uit de voeten terwijl een ander kind zover nog niet is en beter een kinderhorloge met cijfers kan krijgen. Met een Garonne kinderhorloge kan een kind leren zich aan de tijd te houden.

Met waterdichte Garonne horloges kan zelfs gezwommen worden en ze kunnen allemaal tegen een stootje. Een serie Garonne kinderhorloges is met een flexibele band uitgerust. Vaak zijn de wijzerplaten van het horloge met een vrolijke afbeelding uitgerust.

Bekijk meer Garonne kids modellen in onze winkel.