Buddha To Buddha Esther & Edwin Limited Edition

Buddha to Buddha bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd. Ontdek de handwerkkunst in de nieuwe limited edition collectie!

De Esther collectie

Als toevoeging op de Esther familie heeft ook Buddha to Buddha hier weer een speciale collectie ontworpen. Binnen deze collectie is er de Esther double mini Limited Bracelet silver gold 14kt met een bijpassende ring – de Esther double mini Limited ring silver gold 14kt.

Nog niet uitbundig genoeg? Wat dat je van de Esther double black Spinel collectie? Deze bestaat uit een ring en een armband waarbij niet alleen het gouden accent verwerkt is maar ook gebruik gemaakt is van diverse Spinel stenen. Spinel is een edelsteen die moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen geeft met als extra toevoeging een betere verbinding met de aardse energie.

Ook de Esther familie is handgemaakt. De armbanden bestaan uit 2 strokes die op elkaar ingevlochten zijn. Elke link wordt hand gedraaid en geknipt uit zilverdraad en vervolgens in elkaar gewoven. Ook deze armbanden zijn op maat gemaakt, waarbij het middenstuk met de maat ‘meegroeit’.

De Edwin collectie

De Edwin familie is een van de bestsellers van Buddha to Buddha. Om toch vernieuwend te zijn en de collectie uit te breiden heeft Buddha to Buddha weer prachtige sieraden toegevoegd.

De collectie bestaat hierbij uit een zilveren armband (de Edwin Small Limited Bracelet), een lederen armband (Edwin Limited Bracelet Leather Black) en een zilveren ring (Edwin Limited Ring Silver). Alle drie de sieraden zijn verkrijgbaar in diverse maten. Wat deze collectie zo uniek maakt is dat de sieraden bewegende links hebben. Hierdoor krijgen de sieraden een speels effect maar door de robuuste look toch een stoer uiterlijk.

De Edwin is een gewoven armband die in elkaar gezet wordt door middel van handgemaakte links. De links worden gedraaid en geknipt uit een zilverdraad. Het duurt ongeveer 3 dagen om een hele armband in elkaar te zetten! Het productieproces vraagt veel precisie om te zorgen dat de links de juiste vorm krijgen en dat de sieraden alsnog recht zijn.

Bewonder deze tijdelijk verkrijgbare Buddha to Buddha limited editions in onze winkel.