Seiko Prospex Black Series Limited Edition

Een nachtduik is een geweldige manier om de onderwaterwereld op een totaal andere manier te ervaren dan overdag. Veel duikers zijn gefascineerd door de mysterieuze sfeer van de oceaan bij nacht. Geen wonder dat deze vrijetijdsbesteding over de hele wereld erg populair is. Seiko Prospex biedt de tools – in de vorm van vier zeer speciale horloges in The Black Series – om de bijzondere sfeer van het nachtduiken altijd bij je te dragen. De diepzwarte behuizing drukt de duisternis en stilte van de nachtelijke oceaan uit; de oranje kleuraccenten verwijzen subtiel naar de lichtjes die het duister onder water verdrijven.

De vier modellen uit The Black Series zijn authentieke, eigentijdse herinterpretaties van historische Seiko duikershorloges uit 1965, 1968 en 1970.

Wijzerplaat & Bezel

De diepzwarte wijzerplaat en de oranje kleuraccenten zijn een verwijzing naar de bijzondere sfeer onder water tijdens nachtduiken.

Lumibrite

De uurmarkeringen en de wijzers zijn afgewerkt met Lumibrite om de hoogst mogelijke leesbaarheid in de donkerste omstandigheden te garanderen.

Horlogeband

De horloges worden aangeboden met een supersterke stoffen band waarin een traditionele vlechttechniek uit Japan, Seichu genaamd, is verwerkt. De sterkte en weerstand van deze Seichu-banden tegen de inwerking van zonlicht en zeewater voldoen aan de hoogste normen van Seiko Prospex duikershorloges.

Deze Black Series Limited Editions met typeaanduiding SPB253J1, SPB255J1 en SPB257J1 zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Website: Seiko