Privacyverklaring

Gebruik van persoonsgegevens

Via de website juwelierknoef.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Juwelier Knoef acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 april 2018.

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij gebruiken de volgende gegevens om uw vraag via mail af te handelen:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres

Wij gebruiken en verwerken in de winkel onder meer uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres  en sporadisch data zoals trouw- of geboortedata. Bezoekt u onze website, dan kunnen wij mogelijk via cookies uw surfgedrag monitoren. Ook gebruiken wij in onze winkel permanent cameratoezicht om diefstal tegengaan, maar ook om onze klanten en werknemers te beschermen. Meer informatie hierover, treft u aan onder het kopje camerabeelden.

Wat doen we met uw gegevens?

Wij verwerken deze gegevens om bestellingen, reparaties of andere opdrachten uit te kunnen voeren. We verstrekken deze gegevens ook aan anderen, wanneer dat nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Denk aan een reparateur, leverancier of bezorgdienst. Wij eisen van deze personen, dat zij zorgvuldig met deze gegevens omgaan en énkel gebruiken voor het doel waarvoor wij deze aan hen beschikbaar stellen.

Camerabeelden

Ter bescherming van onze eigendommen en de veiligheid van onze klanten en personeel, maken wij gebruik van zicht- en mogelijk onzichtbare beveiligingscamera’s. Bij geconstateerde misstanden zullen wij deze beelden delen met politie, justitie en derden, dit alles geheel in lijn met de wet en regelgeving en de afspraken met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden

Indien u op een andere wijze contact met op ons opneemt, zullen wij uw e-mailadres niet met derden delen. Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt tenzij dit direct noodzakelijk is. Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Cookies

Juwelier Knoef maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers.
Cookies zijn kleine tekstbestanden die voorkeuren (zoals inlognamen, wachtwoorden en taalinstelling) en gedrag (zoals interesses) tijdens het surfen opslaan op uw computer. Cookies zorgen er ook voor dat websites sneller laden en formulieren automatisch aangevuld worden. Cookies onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag en geen persoonlijke gegevens als naam, adres en leeftijd.

Cookies kunnen zowel door onszelf als door derden (third party cookies) op uw computer worden geplaatst. Juwelier Knoef zelf gebruikt sessiecookies om gebruiksgegevens voor Google Analytics bij te houden. Permanente cookies gebruikt Juwelier Knoef niet.

Het is mogelijk dat via embedded YouTube-video’s of Facebook-posts cookies op uw computer worden opgeslagen. Ten slotte kunnen we niet garanderen dat u geen third party cookies zult tegenkomen vanuit content, zoals links naar plaatjes.

Cookies weigeren

U bent uiteindelijk de baas over uw eigen computer. U kunt altijd cookies weigeren, door uw browserinstellingen aan te passen. Ook bieden de meeste browsers de mogelijkheid te zien welke cookies op uw computer bewaard zijn. U bent in staat ongewenste cookies van uw computer te verwijderen. Hoe dat moet is afhankelijk van uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox). Indien u cookies wilt weigeren of verwijderen, raadpleeg dan de handleiding van uw webbrowser. Als u cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

Google Analytics

We volgen de pagina’s die u bezoekt via Google Analytics. We verzamelen geaggregeerde gegevens om te controleren hoe onze website functioneert en hoe we uw online-ervaring kunnen verbeteren. We delen geen informatie met Google en alle door ons gebruikte IP-adressen zijn anoniem. Het privacybeleid van Google is in te zien op: www.google.com/privacypolicy.html

Externe links

Op de website van Juwelier Knoef kunt u links tegen komen naar andere websites. Juwelier Knoef kan echter geen uitspraak doen over de omgang van die partijen met uw gegevens, en adviseert u indien gewenst de privacyverklaring van de betreffende website te lezen, indien aanwezig.

Beveiliging

Juwelier Knoef draagt zorg voor een passende mate en vorm van beveiliging van uw persoonsgegevens. Dit wordt onder andere gedaan door certificaten die data verkeer tussen uw computer en Juwelier Knoef versleutelen opdat derden de informatie niet kunnen lezen. Het versturen van persoonsgegevens vindt altijd via een beveiligde verbinding (https://) plaats.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Alleen personen die door Juwelier Knoef aangewezen zijn hebben toegang tot uw persoonsgegevens.

Contactgegevens:

Juwelier Knoef v.o.f.
Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo
+31 74 29 123 15