Violet Hamden

Creating memories

Violet Hamden is voor de modebewuste vrouw die weet wat ze wil en in het hier en nu leeft. Violet Hamden staat voor een bewuste lifestyle. Geniet van het leven en maak mooie herinneringen. Volg je hart en wees nieuwsgierig! De stijlvolle horloges bestaan uit twee lijnen: De Nowness collectie en de Day & Night collectie. Voor de sieradencollectie zijn er verfijnde minimalistische kettingen, armbanden en oorbellen ontworpen die je perfect kunt combineren.

Horloges

Violet Hamden gelooft dat een horloge je meer laat zien dan alleen de tijd. Tijd is iets bijzonders. Het laat je terugdenken aan een bepaald gevoel, een herinnering of een droom. In voor wat afwisseling? Alle bandjes zijn verwisselbaar waardoor je in no time een nieuwe look voor je horloge creëert.

Sieraden

Geniet nog meer van ieder moment met de stijlvolle sieraden van Violet Hamden. Het helpt je een moment van mindfulness te vinden in de dagelijkse hectiek.  Met hun subtiele details stralen ze klasse uit. De sieradencollectie bestaat uit verfijnde minimalistische kettingen, armbanden en oorbellen. Met deze sieraden maak je je look helemaal compleet.

Website: Violet Hamden