Mi Moneda

“Mijn muntje”

Mi Moneda, dat is Spaans voor mijn muntje. Je kunt kiezen welke munt bij je past en de munt is verwisselbaar en aan twee kanten te dragen. Je kunt dus meerdere munten kopen en deze ook afwisselen en zelfs omdraaien.
Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er een grote vrijheid is bij het creëren van een eigen sieraad. Wat zeker erg leuk is is zijn de variaties tussen de verschillende edelmetalen in de kleuren zilver, rosé en geelgoud, of het dragen van een grote en een kleine munt naast elkaar. De munten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende varianten, kies je voor een spirituele buddha, een oude Romeinse munt of gaat je voorkeur vandaag liever uit naar een zon, ster of parel? De houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er heel gemakkelijk in te leggen is en als de munt in de houder is geplaatst kunt het dragen aan één van de beschikbare colliers uit de collectie.

Pendant Nena

De Mi Moneda Nena pendant is druppelvormig, de rand is gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Deze pendant is verkrijgbaar in goud verguld, rosegoud en zilver.

De Mi Moneda Nena Deluxe pendant is aan de voorzijde is de rand voorzien van Swarovski steentjes en aan de achterzijde is de rand gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Ook deze pendant is verkrijgbaar in goud verguld, rosegoud en zilver.

Monogram

Mo · no · gram: een ontwerp dat is samengesteld uit een of meer letters, vaak met elkaar verweven. Maak kennis met de Mi Moneda Monogram-serie! De MM Monogram-collectie is een verzameling met labels om aan je ketting of oorbellen te dragen. Monogrammen werden voor het eerst gezien eeuwen geleden in Griekenland op munten. Mi Moneda heeft deze oude traditie een nieuwe look en feel gegeven!

Vintage

De MM vintage collectie geeft een compleet nieuwe draai aan onze favoriete sieraden van vroeger. Deze lijn bestaat uit minimalistische ovale en vierkant gevormde zegelringen en hangers. De bijpassende kettingen en chokers maken het mogelijk om een ​​trendy gelaagde sieradenlook te creëren met je andere Mi Moneda-sieraden.

MM vintage ICONS; deze vintage geïnspireerde collectie heeft het allemaal! Kies een zegelring of hanger in de kleur die je wilt en voeg je favoriete icon toe. Het leuke is dat je het icon steeds weer kunt veranderen. De icons kunnen op zowel de hanger als de zegelring worden gedragen, waardoor je zelfs meer mogelijkheden hebt. Draag je favoriete icon op de ene dag en voel jezelf de volgende dag een echte Parijzenaar met de schattige croissant. Maak een fashion statement met de MM VINTAGE ICONS.

Mood stone

Mood sieraden, herinner je ze nog, sieraden waar je af kunt lezen hoe je stemming is? Ringen die verkleuren afhankelijk van je bui? Het klinkt als iets magisch… we waren er vroeger helemaal weg van! Ze zijn terug van weg geweest, maar nu verwerkt in een blijvend sieraad zodat je er nog heel lang van kunt genieten. Deze bijzondere collectie bestaat uit elegante ringen en hangers, allemaal met een bijzondere mood stone.