Les Georgettes

Les Georgettes Paris Is een Franse creatie van armbanden die versierd zijn met een verwisselbaar en omkeerbaar leder. Door deze bijzondere ontstane band tussen sieraden en leer, biedt de Les Georgettes- collectie je de mogelijkheid om je eigen unieke collectie van Georgettes te creëren!

Er kan gekozen worden uit armbanden in drie breedtes, vier bewerkingen en negen verschillende patronen. Tel daarbij op dat er 48 verschillende leren banden in sprankelende kleuren beschikbaar zijn en het resultaat is dat er maar liefst vijftienduizend verschillende mogelijkheden zijn om Les Georgettes af te stemmen op kleding, het seizoen of het moment van de dag.

Hoe werkt het?

Pas binnen enkele seconden jouw sieraden aan naar je eigen smaak.
Les Georgettes biedt een keuze uit verschillende motieven, geïnspireerd door de jungle: Zebra, Giraffe, Panter, Vis, Papegaai en Krokodil… ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen Georgette!
Zo kun je voor elke gelegenheid een andere Georgette gaan dragen!
Vervolgens kun je kiezen tussen de volgende 8 kleuruitvoeringen: goud, mat goud, roségoud, mat roségoud, zilver, mat zilver, zilvergrijs of mat zilvergrijs. Laat je verleiden door één van deze modellen en geef je look een boost!

De leren binnenkant die je kiest is verwisselbaar, heeft 2 kleuren en is omkeerbaar. De leren binnenkant stukken zijn in basic en trendy kleuren verkrijgbaar zodat er voor iedereen een combinatie bij zit.
Je kunt in enkele seconden het leer vast- en los klikken om je Georgette aan te passen aan jou eigen stijl!

Website: Les Georgettes