Bering

bering ringen

Twist & Change

Ben je op zoek naar een ring die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen? Zoek niet verder want wij laten je graag het sieradenmerk Bering zien. De stalen ringencollectie van Bering is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. Dit Scandinavische merk wordt geïnspireerd door de Noordpool, waar ook het idee voor Bering is ontstaan!

Met Bering zijn er geen grenzen als het om creativiteit draait. De combi-ringen van Bering bestaan uit een combinatie van de buitenste- en binnenste ringen. Met behulp van een unieke Twist & Change systeem kun je jou eigen draai geven aan de ring. Ben je niet zo creatief, wij hebben ook ringen van Bering waar geen Twist & Change systeem aan de orde komt. En óók deze ringen zijn prachtig!

De ringen van Bering kunnen los geschroefd worden en dan kun je leuke aanschuif ringen van Bering over de basis ring schuiven en dan weer dicht schroeven. Op deze manier kun je de Bering ringen een stoere maar ook elegante en luxieuze uitstraling geven. De Bering ringen zijn gemaakt van staal, zirkonia, Swarovski kristal en keramiek.

Website: Bering

bering logo