Seiko Presage Old Fashioned Cocktail Limited Edition

Het karakter van cocktails

De kleuren van de wijzerplaten van de Seiko Presage Limited Editions zijn van een magische en smaakvolle rijkdom, zoals het intense paarsbruin van een Black Cat Martini of het mysterieuze groen van de Mockingbird onder zacht zonlicht.

Seiko Presage Limited Edition SSA392J1

Dit prachtige horloge van Seiko is de Presage Automatic en heeft een edelstalen kast met PVD coating. In combinatie met de bruine wijzerplaat geeft het dit horloge een warme, stijlvolle uitstraling. Dit horloge is voorzien van een gangreserve indicator op de wijzerplaat; deze laat direct zien of het horloge volledig is opgeladen.

Kaliber 4R57

Het 4R57 Seiko kaliber met energiereserve indicator is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 41 uur. De energiereserve indicator geeft op de wijzerplaat aan hoeveel energie het horloge nog heeft. Het tikgetal van deze automaat is 21.600 per uur en het horloge heeft 29 jewels. Het 4R57 kaliber is voorzien van 5 wijzers: tijdsweergave (uur-, minuten- en secondewijzer), datumweergave en energiereserve indicator. Het 4R kaliber wordt volledig in-house vervaardigd.

Seiko Presage Limited Edition SRPD36J1

Dit prachtige horloge van Seiko is de Presage Automatic heeft een edelstalen kast met PVD coating. In combinatie met de bruine wijzerplaat geeft het dit horloge een warme, stijlvolle uitstraling. Op dit horloge is niet alleen de tijd, maar ook de datum af te lezen.

Kaliber 4R35

Het 4R35 Seiko kaliber met datumweergave is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een energiereserve van ca. 41 uur. Het tikgetal van deze automaat is 21.600 per uur en het horloge heeft 23 jewels. Het 4R kaliber wordt volledig in-house vervaardigd.

Limited edition

De Seiko Presage Limited Editions zijn verkrijgbaar oplage van 8000 stuks wereldwijd en Juwelier Knoef heeft van beide modellen één exemplaar in de collectie.

Meer info: Seiko Presage