Astron 5X Dual-Time Sport Titanium Limited Edition

Astron 5X Dual-Time Sport Titanium Limited Edition

Tokio bij nacht. Wanneer de avond valt in Tokio zorgt de combinatie van de intense energie en de altijd aanwezige neon verlichting voor een onvergetelijke en inspirerende indruk. Seiko introduceert een Limited Edition die gemaakt is van titanium en die qua stijl goed passen bij dit unieke stadsgezicht. De versie met paarse gradatie-wijzerplaat verbeelden de futuristische sfeer van Tokio en de hi-tech functionaliteit van Astron GPS Solar.

De wijzers en indexen van 5X Dual-Time Sport Titanium Limited Edition is voorzien van een speciale Lumibrite die zorgt voor een fraaie en heldere lichtgevende blauwe gloed waardoor de horloges zeer goed afleesbaar zijn. Zelfs midden in de nacht. Dit sportieve Astron horloge is 200m waterdicht. Ook is het horloge voorzien van een speciale coating die het horloge extra beschermd tegen krassen. Hiermee biedt de 5X Dual-Time Sport Titanium Limited Edition zowel praktische functionaliteit als optimaal draagplezier op elk gewenst moment.

Deze paarse variant van de Seiko Astron 5X Dual-Time Sport Titanium Limited Edition met typeaanduiding SSH101J1 is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 800 stuks.

Website: Seiko