Seiko Astron 50 jaar Limited Edition

Seiko Astron GPS Solar Limited Edition

Deze Limited Edition ter ere van 50 jaar Astron Quartz horloge heeft een roestvrij stalen kast met een DLC (diamond like carbon) coating met een keramische lunette met een diameter van 42.7 mm en is voorzien van een roestvrij stalen band (met DLC coating) met een vouwsluiting. In de kast bevindt zich een Solar kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met een saffier glas.

Seiko Astron horloges herkennen alle 40 verschillende tijdzones in de wereld. Door verbinding te maken met het GPS-netwerk, past de nieuwe Astron zich met één druk op de knop aan uw tijdzone aan en hoeft hij, door alle energie die hij nodig heeft van het licht alleen, nooit een batterij te vervangen.

Deze Astron heeft onder andere een dag en datum indicatie, tweede tijd zone, AM/PM indicator, flight-mode, lichtgevende wijzers en indexen en heeft een Perpetual Calendar Functie welke de juiste datum aangeeft tot het jaar 2100.

Deze Limited Edition met typeaanduiding SSH023J1 is gemaakt in een oplage van 1500 stuks en wordt geleverd met een extra band in zwart rubber met een vouwsluiting.

Website: Seiko