Samsung Gear S3 en Gear Sport Special Edition

De Special Editions van Samsung combineren de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van de Samsung smartwatches. Deze drie unieke ontwerpen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband. De Samsung smartwatches zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk.
De Gear S3 oogt en voelt heel natuurlijk aan je pols en tijdens het gebruik. Net als een gewoon horloge. Maar dan met veel meer mogelijkheden. Om door apps, berichten en tekst te bladeren hoef je alleen maar de roterende ring te draaien.
Hou je van hardlopen, golfen of fietsen? De Gear S3 heeft een ingebouwde GPS-functie waarmee je zelfs zonder telefoon altijd je weg kunt vinden.

Spotify

Zonder je Smartphone toch muziek luisteren tijdens het sporten? Het kan dankzij de nieuwe Spotify Premium app* voor de Gear S3. Zet je favoriete nummers op je Samsung Smartwatch en leef je helemaal uit. De bètaversie is nu beschikbaar in de Galaxy Apps store. Ontdek nu de Gear S3 met Spotify.

Gear S3 Classic Special Edition

Een vooruitstrevend model met een luxueuze uitstraling en uitgerust met een speciaal ontworpen klassieke stainless steel horlogeband.

Gear S3 Frontier Special Edition

Gemaakt voor trendsetters, die open staan voor avontuur.  Nu uitgerust met een stoere zwarte stainless steel horlogeband.

Gear Sport Special Edition

Hét model voor de sportievelingen. Stel doelen voor je gezondheid en voeding in op je telefoon en houd je vooruitgang bij aan je pols. De Gear Sport is waterdicht tot 5 ATM. Je kunt er dus gewoon mee zwemmen. De Gear Sport Special Edition is uitgerust met een speciaal ontworpen blauwe stainless steel horlogeband.

Kenmerken van alle Gear S3 en Gear Sport modellen:

  • Je kunt meer dan 10.000 apps downloaden.
  • Zonder je smartphone naar muziek luisteren met Spotify Premium.
  • Werkt dagen achtereen zonder opladen, dankzij de lange batterijduur.
  • Je kunt je look nog meer personaliseren door simpelweg de wijzerplaat te veranderen. Kies uit 15 vooraf geïnstalleerde ontwerpen, of kijk in de Gear App Store voor nog meer opties.
  • Meet je hartslag en al je activiteiten: stappen, traptreden, snelheid en afstand. Met automatische trainingsdetectie en GPS.
  • De Gear S3 en Gear Sport zijn stof- en spatwaterdicht (IP68). De Gear Sport tot 5 ATM.

Website: Samsung Gear S3