Samsung Galaxy Watch3 Special Edition

De Galaxy Watch3 Special Edition combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van de Samsung smartwatches. Deze unieke ontwerpen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband. De Samsung smartwatches zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk. Om door apps, berichten en tekst te bladeren hoef je alleen maar de roterende ring te draaien.

In vergelijking met zijn voorganger heeft de Galaxy Watch3 Special Edition een groter scherm gekregen, terwijl de kast juist iets kleiner en aanzienlijk platter is geworden.  Daarnaast is het ook mogelijk om je zuurstof en bloeddruk (2021) te meten én is het horloge voorzien van valdetectie en een ECG meter (detecteert onregelmatige hartslag). Naast de siliconen en de stalen horlogeband, vind je in de doos ook nog een lederen horlogeband.

Jouw horloge, jouw keuze

De enige smartwatch met een roterende bezel voor snelle toegang tot apps. Kies je favoriet: 45mm of 41mm. Ze hebben allebei een wijzerplaat waar je naar blijft kijken.  Met dit elegante horloge met de unieke roterende bezel scoor je overal hoge ogen.

Doordacht design

Op het grotere scherm met de subtiele roterende bezel overzie je gemakkelijker alles wat ertoe doet. Toch is de nieuwe Galaxy Watch3 Special Edition dunner, kleiner en zo’n 15% lichter, en het subtiele, minimalistische ontwerp is ideaal voor om je pols.

Schoonheid en superslim

Geef je Galaxy Watch3 Special Edition een persoonlijke touch en kies je favoriete wijzerplaat. De keuze is zeer groot en alle wijzerplaten zijn perfect afgestemd op de slanke kast. Bovendien kun je meer dan 40 functies selecteren: in een oogopslag zie je alles wat je wilt weten en je hebt gemakkelijk toegang tot al je favoriete apps.

Geïntegreerde zuurstofmeting

De Galaxy Watch3 Special Edition maakt met behulp van rode led- en infraroodstralen een inschatting van je SpO2-waarden of het zuurstofgehalte in je bloed. Omdat deze zuurstofsaturatie direct gekoppeld is aan fysieke prestaties, kun je met behulp van je Galaxy Watch3 Special Edition bij het trainen je grenzen opzoeken en verleggen. Je Galaxy Watch3 Special Edition is je eigen persoonlijke trainer waardoor je meer kunt trainen en minder hoeft te plannen. Je horloge kan je hartslag meten en zes activiteiten registreren tijdens je training. Selecteer meer om tot 35+ verschillende activiteiten te meten.

Ontworpen voor optimale prestaties

Met de Running Guide op je Galaxy Watch3 Special Edition houd je het tempo erin en krijg je tips tijdens het hardlopen. Een geavanceerd algoritme analyseert hoe je beweegt en genereert tips om je conditie te verbeteren en blessures te voorkomen. Je kunt zelfs je VO2-maxwaarden meten en je prestaties dagelijks, wekelijks en maandelijks zo op je telefoon bijhouden.

Galaxy Watch3 Special Edition heeft een GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Je horloge heeft ook een geïntegreerde altimeter en barometer voor als je niet het gebaande pad neemt.

Apps in overvloed

Bekijk de grote keuze in apps voor je Galaxy Watch3 Special Edition en selecteer wat bij je past. In dit grote en steeds groter wordende aanbod heb jij het voor het kiezen.