MVMT

Modern en een minimalistisch design

Het jonge merk MVMT wil de wereld wakker schudden met innovatieve en betaalbare luxe horloges. De ontwerpen zijn zeer functioneel en minimalistisch vormgegeven.

De MVMT horloges worden keer op keer uitgebracht in nieuwe collecties en zijn verkrijgbaar in unisex modellen. Uitgevoerd in uni kleuren (zoals zwarte horloges met een zwarte polsband) zijn de horloges zonder moeite draagbaar met iedere mogelijke outfit. MVMT omschrijft zichzelf als een merk voor go-getters.

MVMT historie

De horloges van MVMT (uitgesproken als Movement) zijn tot stand gekomen via crowdfunding. Het enorme succes van MVMT is te verklaren door de prijs-kwaliteitsverhouding. Dit horloge koop je al voor het geld dat je tijdens een bescheiden avondje uit spendeert.

Tegenwoordig dragen bijna twee miljoen mensen over de hele wereld MVMT horloges. Twee maal per jaar werken de designers van het merk aan een nieuwe collectie horloges.

Bepaal je MVMT look

Ben je op zoek naar een strak vormgegeven horloge dat je op ieder gewenst moment kunt combineren met je outfit? Wil je gebruik maken van een innovatief uurwerk gemaakt van slijtvaste materialen? Creëer jij jouw eigen unieke stijl?

Jij bepaalt uiteindelijk hoe jij jouw favoriete horloge van MVMT gaat dragen. Kies uit verschillende mix & match polsbandjes en kwaliteit. De meeste modellen quartz uurwerken zijn spatwaterdicht. De brede collectie MVMT horloges bestaat uit stijlvolle RVS modellen voor mannen en vrouwen, maar ook speels vormgegeven horloges in bijvoorbeeld rosé goud.

Website: MVMT