Kyboe

Kyboe is een echt Hollands horloge merk, de kleurrijke horloges zijn te groot om over het hoofd te zien en stralen plezier uit. Kyboe is ontworpen door 2 designers uit Den Haag. Ze wilden een horloge maken dat anders was en ontwierpen een soort duikershorloge, geïnspireerd op onze Hollandse tulpenvelden.

Kyboe! Big is Better!

Er zijn 14 verschillende series die allemaal de kenmerken van Kyboe uitstralen. Ze zijn oversized, kleurrijk, stoer en opvallend. Alle horloges zijn leverbaar in twee maten van de horlogekast: 48 mm (XL) en 55 mm (XXL). Ze zijn voorzien van een brede, draaibare lunette (de ring bovenop de horlogekast) en hebben allemaal LED-verlichting van de wijzerplaat, zijn waterdicht en hebben een goed uurwerk. De band is gemaakt van comfortabel siliconen, met roestvrijstalen verstevigingen.

Met Kyboe is veel mogelijk. Losse banden zijn altijd leverbaar waardoor je je Kyboe kan switchen: kleurrijk door kleuren te matchen of juist door afwijkende kleuren te combineren, maar ook stijlvol door te kiezen voor only black of only white, gecombineerd met Swarovski of (rosé) goud.

Veel voetballers en bekende (inter)nationale persoonlijkheden zijn al met een Kyboe horloge gespot, de echte hype begon natuurlijk toen Rene van der Gijp zijn oranje Kyboe horloge bij Voetbal International aan tafel ging dragen. Kyboe is in Zuid-Frankrijk en Spanje waanzinnig populair en op Ibiza kun je zelfs een Kyboe brandstore vinden. Geen wonder dat je Kyboe horloges kunt spotten aan de polsen van DJ’s, voetballers, acteurs, televisiesterren en Formule 1 racers.

Website Kyboe

logo_kyboe
Big_is_better_by_kyboe