Fossil Q

De smartwatches van Fossil zijn modieus en slim tegelijk. Je stemt de horloges, ook wel bekend onder de naam Fossil Q, volledig af op jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende wijzerplaten zodat het horloge past bij jouw stemming en outfit. Hiermee weet je ieders nieuwsgierigheid te prikkelen. Wil je alleen van specifieke apps notificaties ontvangen? Op een Fossil Q smartwatch geef je dit eenvoudig aan. Daarnaast ben je met een Fossil Q smartwatch om je pols altijd op de hoogte van het aantal stappen dat je zet en de calorieën die je verbrandt. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder de klassieke Founder, de vrouwelijke Wander en de stoere en sportieve Marshal.

FOSSIL Q EXPLORIST

De Fossil Q Explorist smartwatch is de nieuwste smartwatch die naadloos aansluit op je telefoon. De wijzerplaat van deze smartwatch kun je aanpassen naar jouw stijl, wat zorgt voor een persoonlijke touch. Deze smartwatch werkt op Android Wear 2.0™ en kan zowel met Android als iPhone smartphone connecten, waardoor je horloge verbonden is met je favoriete apps. Je kan notificaties ontvangen zoals inkomende oproepen, whatsapp berichtjes en notificaties van je favoriete social media apps.

In de Fossil Q Explorist smartwatch zit een ingebouwde activiteitentracker die bijhoudt hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verband. Personaliseer jouw Fossil Q Explorist smartwatch! Kies uit honderden wijzerplaten of verwissel je bandje voor een andere look. De horlogekast van deze Q Explorist smartwatch past op 22 mm bandjes. Niet alleen de look, maar ook de functionaliteiten zijn te personaliseren: jij bepaald welke notificaties je wilt ontvangen en welke niet!

Dit horloge is IP67 gekeurd, wat betekent dat het horloge is beschermd tegen stof en onderdompeling kan weerstaan in water tussen de 15 en 100 cm.

FOSSIL Q HYBRID

De Fossil Q Hybrid series zijn analoge horloges met een aantal Smartwatch functies, een echt Hybride Smartwatch horloge. Naast zijn analoge kenmerken zie je dat er op het horlogescherm een kleine tweede klok staat. Daarin zijn de extra functies te zien. In een soort halfronde tijdbalk wordt met een wijzer afgeteld hoe ver je nog moet lopen om aan je van tevoren ingestelde aantal stappen te komen. Verder kan het horloge door een trilling aangeven dat er op de verbonden smartphone een e-mail, sms of andere notificatie is binnengekomen. En de hybride horloges kunnen ook worden benut als afstandsbediening voor de smartphone, zodat je met een druk op een horlogeknopje een selfie kunt maken.

Website: Fossil Q