Fossil Q

De smartwatches van Fossil zijn modieus en slim tegelijk. Je stemt de horloges, ook wel bekend onder de naam Fossil Q, volledig af op jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende wijzerplaten zodat het horloge past bij jouw stemming en outfit. Hiermee weet je ieders nieuwsgierigheid te prikkelen. Wil je alleen van specifieke apps notificaties ontvangen? Op een Fossil Q smartwatch geef je dit eenvoudig aan. Daarnaast ben je met een Fossil Q smartwatch om je pols altijd op de hoogte van het aantal stappen dat je zet en de calorieën die je verbrandt.

FOSSIL Q EXPLORIST en VENTURE Gen 4

De Fossil Q Explorist en Venture Gen 4 zijn stijlvolle smartwatches met een digitaal touchscreen. De Q Venture HR heeft een 40 mm roestvrijstalen behuizing en de Q Explorist HR is groter met een behuizing van 45 mm voor degenen die van groot houden. Beide smartwatches draaien op het Wear OS besturingssysteem, waardoor je de mogelijkheid hebt om talloze apps en wijzerplaten te downloaden. Koppel het horloge via bluetooth aan je smartphone om een melding te krijgen van berichten, e-mails en inkomende oproepen. Dankzij de ingebouwde activity tracker meet je ook je dagelijkse activiteiten en stel je persoonlijke doelen in, zoals 10.000 stappen per dag.

FOSSIL Q HYBRID

De Fossil Q Hybrid series zijn analoge horloges met een aantal Smartwatch functies, een echt Hybride Smartwatch horloge. Naast zijn analoge kenmerken zie je dat er op het horlogescherm een kleine tweede klok staat. Daarin zijn de extra functies te zien. In een soort halfronde tijdbalk wordt met een wijzer afgeteld hoe ver je nog moet lopen om aan je van tevoren ingestelde aantal stappen te komen. Verder kan het horloge door een trilling aangeven dat er op de verbonden smartphone een e-mail, sms of andere notificatie is binnengekomen. En de hybride horloges kunnen ook worden benut als afstandsbediening voor de smartphone, zodat je met een druk op een horlogeknopje een selfie kunt maken.

Website: Fossil Q