Emporio Armani

Trendy lifestyle

Emporio Armani is het meest trendy en lifestyle-achtige merk binnen Giorgio Armani. Emporio Armani vertegenwoordigt een jonge en hippe levensstijl en is bedoeld voor meer jeugdige mannen en vrouwen met een multiculturele, stadse levensstijl. Emporio Armani is vernieuwend door zijn concept dat symbool staat voor de toenadering tussen mannen en vrouwen met betrekking tot sensualiteit, verstandhouding en tederheid.

Armani: sportief, klassiek en modern

Emporio Armani heeft veel verschillende soorten collecties horloges. Tot de verbeelding sprekend is de gestileerde adelaar, het handelskenmerk dat op elk horloge terug te vinden is. Horloges van staal, keramiek of siliconen. Armani heeft een enorm uiteenlopende collectie met voor ieder wat wils.
Emporio Armani horloges zijn één van de accessoires van de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani. De horloge collectie  bestaat uit meer dan acht series met daarin vele verschillende modellen. Elk half jaar worden de collecties totaal vernieuwd. Armani horloges worden ontworpen in het atelier van Giorgio Armani in Italië.

Website: Emporio Armani