Diesel

Super stoer en eigenwijs

Als het over mode in jeans en casuals gaat is het horlogemerk Diesel niet meer weg te denken! Deze toch wel eigenwijze collectie horloges laat zien dat een horloge niet alleen is om te zien hoe laat het is.

Groot, rebels en nooit verlegen.

Diesel is een merk dat geen trends volgt en het maakt ze tot wie ze zijn. Met een kenmerkende look en unieke toon, staat Diesel voortdurend vooraan met nieuwe stijlen. Diesel horloges weerspiegelen het vertrouwde, assertief karakter van het merk. Groot, schreeuwerig en nooit bang om kleur te gebruiken.

Door het stoere ontwerp en formaat is het een compleet accessoire om de pols. De horloges worden voorzien van brede en stoere leren band, of voorzien van een stalen band met grove schakels. Kortom, eigenlijk wil iedereen er wel een om de pols!

Diesel heeft een aantal fantastische horloge collecties. Diesel horloges zijn de meest trendy horloges die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn en richt zich vooral op een wat jongere doelgroep, maar voor ieder modebewust persoon is een Diesel horloge uitermate geschikt.

Website: Diesel