Breil

BREIL, una historia particolare

Vrijwel iedereen kent de naam van Breil, en de slogan die onverbrekelijk met het merk is verbonden: Don’t Touch My Breil! De bijzondere geschiedenis van Breil begon met horlogemaker Innocente Binda, die in 1906 aan de boorden van het Lago Maggiore een winkel begon. De grote doorbraak was de introductie in 1939 van het eerste horloge onder de naam Breil Milano. Een prestigieus horloge met sterke Italiaanse karaktertrekken: smaakvol en geraffineerd design, gevat in een unieke blend van klassieke elementen en originele details. Gek genoeg is de naam Breil geïnspireerd op een kanton in Zwitserland.

Trendsettend en vernieuwend

Dankzij het puur Italiaans design en de zeker voor die tijd welhaast on-Italiaanse technische kwaliteit, was Breil vanaf het begin trendsettend en vernieuwend. Waarbij het fenomeen ‘Verleiding’ vrijwel altijd een essentiële rol speelde.

Breil’s design staat onmiskenbaar voor de essentie van het horloge: een timepiece dat niet alleen de tijd weergeeft, maar dat vooral iets zegt over de filosofie van de drager (m/v). Daarom worden Breil horloges gemaakt van in strakke, krachtige en eigentijdse lijnen gesneden staal.

Breil Beaubourg

Het nieuwe Breil Beaubourg Chrono horloge TW1528 is een heren horloge met een quartz uurwerk. De kleur van de kast is zilver en de kleur van het uurwerk is blauw. De kast is gemaakt van rvs en de band van het horloge van leer. Het uurwerk is analoog en er wordt gebruik gemaakt van hardlex.

De stoere en opvallende Breil Beaubourg TW1529 chronograaf horloge met grote blauwe wijzerplaat, datumaanduiding en sterke edelstalen horlogeband. De Beaubourg TW1529 van Breil heeft een krachtig en betrouwbaar uurwerk. Dit horloge ken je van de TV-reclames en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Breil Twenty20

Deze modieuze horloges hebben een Italiaanse uitstraling, en door de speciaal uitgevoerde leren banden vallen ze nu extra op. Een uniek detail is dat op deze banden stukken stof in uitbundige kleuren verwerkt zitten, wat deze modellen extra trendy maakt. En wil je liever een wat rustigere uitstraling aan jouw horloge geven, dan wissel je gewoon van band. Dat kan heel eenvoudig, want elk horloge wordt geleverd met een gratis Milanese horlogeband!

Website: Breil