Ti Sento

Allure met een twist

Ti Sento Milano is maandenlang met de hand gewerkt aan de spetterende, nieuwe voorjaars/zomer collectie. Een driedelige collectie die de tegenstellingen opzoekt. Voor de moderne vrouw met allure, maar met een twist. Voor elke vrouw met onverwachte verlangens…

Zoals we gewend zijn van Ti Sento bestaat de nieuwe collectie uit hangers, colliers, ringen, armbanden en oorbellen.

De juiste look voor het juiste moment

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Nieuwe ontwerpen en stijlen worden voortdurend aan de collectie toegevoegd, waardoor het Mix & Match-principe zich continu uitbreidt. Zo kunnen er vele persoonlijke combinaties worden gemaakt door ringen te combineren en met oorbedels te variëren. De collectie bevat diverse armbanden, colliers, ringen en oorsieraden in uiteenlopende ontwerpen en kleuren. Alle designs worden in eigen huis ontworpen.

Website: Ti Sento