Mi Moneda

“Mijn muntje”

Mi Moneda, dat is Spaans voor mijn muntje. Je kunt kiezen welke munt bij je past en de munt is verwisselbaar en aan twee kanten te dragen. Je kunt dus meerdere munten kopen en deze ook afwisselen en zelfs omdraaien.
Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er een grote vrijheid is bij het creëren van een eigen sieraad. Wat zeker erg leuk is is zijn de variaties tussen de verschillende edelmetalen in de kleuren zilver, rosé en geelgoud, of het dragen van een grote en een kleine munt naast elkaar. De munten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende varianten, kies je voor een spirituele buddha, een oude Romeinse munt of gaat je voorkeur vandaag liever uit naar een zon, ster of parel? De houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er heel gemakkelijk in te leggen is en als de munt in de houder is geplaatst kunt het dragen aan één van de beschikbare colliers uit de collectie.

Pendant Nena

De Mi Moneda Nena pendant is druppelvormig, de rand is gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Deze pendant is verkrijgbaar in goud verguld, rosegoud en zilver.

De Mi Moneda Nena Deluxe pendant jouw set een stralende look. Aan de voorzijde is de rand voorzien van Swarovski steentjes en aan de achterzijde is de rand gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Ook deze pendant is verkrijgbaar in ;goud verguld, rosegoud en zilver.

Combineer deze pendant met jouw favoriete munt en een collier, zo heb je een persoonlijke creatie. De Nena pendants zijn alleen verkrijgbaar in maat S.