Mi Moneda

“Mijn muntje”
Mi Moneda, dat is Spaans voor mijn muntje. Je kunt kiezen welke munt bij je past en de munt is verwisselbaar en aan twee kanten te dragen. Je kunt dus meerdere munten kopen en deze ook afwisselen en zelfs omdraaien.
Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er een grote vrijheid is bij het creëren van een eigen sieraad. Wat zeker erg leuk is is zijn de variaties tussen de verschillende edelmetalen in de kleuren zilver, rosé en geelgoud, of het dragen van een grote en een kleine munt naast elkaar. De munten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende varianten, kies je voor een spirituele buddha, een oude Romeinse munt of gaat je voorkeur vandaag liever uit naar een zon, ster of parel? De houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er heel gemakkelijk in te leggen is en als de munt in de houder is geplaatst kunt het dragen aan één van de beschikbare colliers uit de collectie.

Pendant Nena
De Mi Moneda Nena pendant is druppelvormig, de rand is gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Deze pendant is verkrijgbaar in goud verguld, rosegoud en zilver.

De Mi Moneda Nena Deluxe pendant jouw set een stralende look. Aan de voorzijde is de rand voorzien van Swarovski steentjes en aan de achterzijde is de rand gegraveerd met Mi Moneda en gezet met drie Swarovski steentjes. Ook deze pendant is verkrijgbaar in goud verguld, rosegoud en zilver.

Combineer deze pendant met jouw favoriete munt en een collier, zo heb je een persoonlijke creatie. De Nena pendants zijn alleen verkrijgbaar in maat S.

Mi Moneda Vintage
Weet je nog, die bijzondere zegelringen en amuletten die je opa en oma vroeger altijd droegen? De sieraden die van zichzelf al een verhaal lijken te vertellen? Well, they’re back! Je hoeft niet langer de sieraden van je opa en oma te lenen. Mi Moneda’s vintage collectie geeft je een sfeergevoel van vroeger, mét een persoonlijk tintje.

De vintage collectie van Mi Moneda is geïnspireerd door sieraden van weleer. De sieraden worden in een nieuw jasje gestoken door elk stuk een persoonlijke twist te geven. Mi Moneda zet zelf teksten op de sieraden, maar het is ook mogelijk om je eigen creaties te ontwerpen

Mi Moneda ring
Mi Moneda heeft nu ook een elegante verwisselbare ring. De unieke luxe ring is er in drie kleurvarianten met en zonder crystals. Iedere ring heeft een eigen inspirerende inscriptie en kan naar ieders wens worden gedragen door de ruime keuze aan munten. Het unieke systeem van de ring maakt het mogelijk om op een duurzame en eenvoudige wijze munten te kunnen verwisselen, om zo steeds weer een nieuwe look te creëren.

Mi Moneda armbanden en oorsieraden
De collectie leren armbanden van Mi Moneda bestaat uit gevlochten armbanden, Cambio en Verano armbanden. De leren armbanden van Mi Moneda zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Cambio en Verano armbanden hebben een magnetisch uiteinde waar een XS muntje in past. Zo geef je jouw Mi Moneda armband een persoonlijke touch.
Je outfit is pas helemaal compleet met de oorsieraden van Mi Moneda. Deze zijn verkrijgbaar in zilver goud en rosé.

Website: Mi Moneda

mi moneda ring bracelet ear