Heart to Get

De sieraden van Heart to Get zijn niet alleen heel hip en leuk, maar achter elk item zit ook een betekenis. De sieraden zijn fijn subtiel en passen eigenlijk bij elke outfit. Wil jij goed voor de dag komen? Dan mag een ketting van Heart to Get niet ontbreken!

Heart to Get

Het concept van de sieraden is bedacht door Marieke Deckers en Brigitte Brus. Deze ontwerpsters hebben een passie voor sieraden en laten zich inspireren door verschillende culturen en symboliek. De boodschap van deze sieraden is om goede energie en een positieve statement te verspreiden, zo kwamen zij op het idee op het idee van Heart to Get Jewelry. De collectie bestaat uit 925 sterling zilver, goud plated en rosé plated armbanden en kettingen.
Heart to Get heeft meerdere samenwerkingen lopen met goede doelen organisaties. Een deel van de opbrengst van die lijn gaat dan ook naar het gekozen goede doel. De collecties zijn vrouwelijk en verfijnt. Jij kan op een subtiele wijze met het dragen van deze sieraden een symbool wat voor jou staat uitstralen.

De ontwerpen van de kettingen en armbanden zijn met oog voor detail en kwaliteit gemaakt. Elk sieraad wordt gepresenteerd op een kaartje waar een boodschap op staat. Elk symbool staat voor een positief statement. De items van Heart to Get zijn dus erg persoonlijk en ook bijzonder om cadeau te geven. Van een nieuw huis, kind of baan tot liefde, vriendschap en geluk.

Heart for Initials

Mix & Match met letters en symbolen van Heart to Get Initials  en ontwerp zo eenvoudig je eigen unieke halssierraad. Heart for Initials maakt gebruik van fijne kettinkjes, lettertjes en symbooltjes die leverbaar in drie verschillende kleuren: zilver, goud en rosé. Je kunt dus niet alleen combineren met de verschillende hangers en colliers, maar ook met de kleuren die de sieraden hebben. Kijk bijvoorbeeld maar eens hoe leuk zilver en rosé bij elkaar staan! Je kunt op deze manier elke dag een ander sieraad dragen en past jouw zelf samengestelde Heart for Initials collier altijd bij elke outfit.

Heart to Heart

Koester je al jouw fantastische momenten en herinneringen met Heart to Heart. Het geeft je liefde, kracht, geluk en energie. Je mag ze voor altijd dicht bij je hart houden in je Heart to Heart hanger! Er zijn diverse ‘hearties’ verkrijgbaar voor iedere herinnering die je wilt koesteren.

Website: Heart to Get

heart to get sieraden
heart to get luck & love