Clic by Suzanne

De ontwerpen van Clic by Suzanne vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, geometrische vormen. Clic by Suzanne maakt prachtige, tijdloze ontwerpen die draagbaar zijn. Een ontwerp dat blijft boeien door kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving en uniek is door zijn originele, in het ontwerp geïntegreerde, magnetische sluiting.

Door het gebruik van eenvoudige vormen en subtiele combinaties van matte en glanzende oppervlakken, passen de sieraden van Clic by Suzanne net zo goed bij nette kleding als bij de dagelijkse oufit. Het draagcomfort wordt verder gewaarborgd door het gebruik van het lichte en allergievrije aluminium.

De prachtige lichtgewicht aluminium Click by Suzanne armband, bestaande uit twee C-vormen en is binnenin voorzien van magneetjes. De sluiting is hierdoor onzichtbaar. Het sieraad is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zowel in mat als glans. Omdat het uit twee gelijke gedeelten bestaat, is het heel makkelijk om de kleuren van verschillende armbanden te combineren.

Een collier van Clic by Suzanne bestaat altijd uit twee delen die aan de voorkant klikkend sluiten met een magneetsluiting. En ze hebben dus geen kleine sluiting meer aan de achterkant. Door het gebruik van aluminium in combinatie met edelstaal collier draad en de magneet sluiting, ontstaan deze ontwerpen. Het is altijd weer een verrassing hoe het collier opent en sluit: vind de klik!

De Click Dutch Design Jewelry collectie, bestaande uit colliers, armbanden, ringen en oorsieraden, wordt met aandacht en passie ontworpen en handmatig in eigen beheer in Nederland vervaardigd.

Website: Clic by Suzanne

Clic dutch design jewellry
Clic dutch design jewellry