Buddha to Buddha Limited Edition

Buddha to Buddha heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een van de allercoolste sieradenmerken. Het Amsterdamse merk, dat zijn sieraden in Bali in zijn eigen fabriek laat maken, is al sinds zijn bestaan trendsetter op het gebied van zilveren armbanden.

De limited edition Ben en Esther armbanden zijn op het slot voorzien van de bekende Bone en Onyx steen, die we al op meerdere Buddha to Buddha sieraden terug zien en In iedere armband is het unieke serienummer gegraveerd. De armband wordt geleverd met een hele fraaie giftbox, een lederen creditcardholder en echtheidscertificaat. Van de armbanden zijn per armband slechts 150 exemplaren gefabriceerd.

De nu tijdelijk verkrijgbare Buddha to Buddha limited edition set bestaat uit vier unieke armbanden. De Buddha to Buddha Ben Limited Soul armband met Bone en de Ben Limited Strenght armband met Onyx. De Esther Limited Soul armband met Bone en de Esther Limited Strength armband met Onyx.

Juwelier Knoef is behoort tot één van de geselecteerde juweliers die deze unieke limited versie mag verkopen. Wij hebben alle uitvoeringen in de winkel, echter zolang de voorraad strekt!