MelanO

Melano Stainless
De opzetstukjes van de stainless steel ring zijn voorzien van een schroefdraad om deze te bevestigen in de ring.
De basisring is staal en is in 6,8 en 10 mm. De opzetstukjes zijn met zirkonia’s, edelstenen of platingen. Hierin zijn diverse vormen, kleuren, stenen en platingen.

In deze stainless serie is er ook een systeem waarbij je ringen van ongeveer 3 mm breed met elkaar kunt combineren. Deze schuifringen ringen zijn van roestvrij staal. Met of zonder een rose, zwarte of gouden plating. Ook zijn deze er met 1 of meerdere zirkonia’s. De ring met de zirkonia’s rondom is gelakt waardoor de steentjes gewaarborgt zijn.

Melano Twisted
De Twisted serie van Melano is een moderne serie gemaakt van stainless steel. De mooie zettingen met zirkonia’s of edelsteen zijn rond van vorm en in diverse maten verkrijgbaar. Net als bij de veel andere series van Melano zijn de zettingen verwisselbaar. Elke zetting uit deze serie past op jouw ring.

De zettingen worden door middel van een schroefdraad op het sieraad geplaatst. Dat maakt het wisselen erg makkelijk en zo past jouw ring of armband altijs bij jouw outfit! Je past jouw Twisted sieraad steeds weer aan op de modekleuren van dit moment.

Website: Melano

logo melano