Melano

Melano Twisted
De Twisted serie van Melano is een moderne serie gemaakt van stainless steel. De mooie zettingen met zirkonia’s of edelsteen zijn rond van vorm en in diverse maten verkrijgbaar. Net als bij de veel andere series van Melano zijn de zettingen verwisselbaar. Elke zetting uit deze serie past op jouw ring.

De zettingen worden door middel van een schroefdraad op het sieraad geplaatst. Dat maakt het wisselen erg makkelijk en zo past jouw ring of armband altijd bij jouw outfit!

Voelt je set op sommige dagen toch te feestelijk? Je kunt de steentjes (op zijn Melano’s) makkelijk verwisselen met zettingen uit de rest van de Twisted collectie. Krijgt hij ineens een totaal andere uitstraling van, passend bij je mood en look van die dag. Er zijn ‘gem stones’ in allerlei vormen en kleuren, klassieke zettingen met een parelmoeren finish, maar ook stoere studs.

Melano mix it
Melano laat je sieraden matchen met je gevoel en stijl, zo ben jij altijd jij 24/7. Verwissel de steentjes, combineer de hangers, armbanden en ringen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Niemand verteld je hoe je eruit moet zien. We laten het helemaal aan jou over.

Website: Melano