Just Franky

Personality is never out of fashion

Het idee achter Just Franky is het dichtbij houden van mooie gebeurtenissen, dierbare herinneringen of juist ingrijpende momenten. Je sieraad krijgt meerwaarde doordat je eigen ontwerp wordt vastgelegd in puur goud om voor altijd bij je te dragen.

De Just Franky lijn omvat 14 karaats massief geel, wit of rosé gouden kettingen, armbanden en ringen die op een persoonlijke manier een gedenkwaardig moment weergeven.

De Bar Necklace kan ingegraveerd worden met een voor jouw speciale tekst, zoals een naam, geboortedatum, trouwdatum, coordinaten, woord of een spreuk. De Bar Necklace is gemaakt van 14 Karaat solide goud en verkrijgbaar in geelgoud, rosegoud en witgoud.

De afmetingen van de bar zijn 25 mm bij 4 mm. Het maximaal aantal karakters voor de Bar Necklace is 12 tekens. De tekst wordt automatisch in het midden uitgelijnd, mocht u een voorkeur hebben voor links of rechts van de bar, dan kunt u dat aangeven tijdens het afronden van de bestelling.

The Capital Necklace is een subtiele ketting van 0.8mm dikte. De letters zijn handgemaakt, 5 mm hoog en geproduceerd in Nederland. De letters zijn gezandstraald aan de zijkanten, en verkrijgbaar in zowel glanzend of matte afwerking aan de bovenkant van de letter. De ketting en de letters zijn gemaakt van 14 karaat massief goud. U kunt zowel de ketting als de letter kiezen in geelgoud, witgoud of rosegoud om uw sieraad geheel naar eigen smaak te kunnen samenstellen.

Website: Just Franky