William L 1985

Zijn naam is Guillaume, en via crowdfunding kreeg hij een groot bedrag bij elkaar om zijn bijzondere eigen horlogemerk te starten. Het begon allemaal met een oud horloge uit de jaren ´50. Guillaume erfde een merkloze vintage chronograaf vol met roest en vuil, duidelijk geen mooi gezicht. Maar een specialist in het restaureren van vintage horloges in Zwitserland wist het horloge weer om te toveren naar zijn prachtige originele staat. Er hing een groot prijskaartje aan, maar het eindresultaat maakte het dit bedrag dubbel en dwars waard.

Zo´n horloge viel natuurlijk op, en heel veel mensen vroegen Guillaume waar dit bijzondere horloge vandaan kwam, en hoe duur het was. Er bleek grote interesse in de prachtige vintage uitstraling van horloges uit de jaren ’50, maar in de meeste gevallen paste het prijskaartje van zo’n horloge gewoon niet bij het budget van deze mensen. En precies dat was de inspiratie voor Guillaume! Hier is het idee: ontwikkel en produceer een vintage chronograaf voor iedereen die zo’n horloge gewoon echt heel gaaf vindt.

Vintage horloges William L 1985

William (Guillaume) Laidet heeft er alles aan gedaan om de look & feel van een echt vintage horloge te combineren met een perfect Japans uurwerk. Vintage horloges met de stijl van vroeger, maar met de moderne techniek van vandaag voor onder de € 200,- en met mooie details. De WILLIAM L 1985 horloges zijn vintage style quartz chronografen. William L 1985 Watches worden geleverd met twee jaar garantie.

Website: William L 1985