Rosefield

De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. Rosefield maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Waarin vorm en functie samenkomen. Waarin Amsterdam en New York samenkomen.

Rosefield combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

Kortom: Rosefield is een eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York.

Downtown Chic sieraden collection
Geïnspireerd door downtown New York en de Amsterdamse cool-girl look, is de Downtown Chic collectie ontworpen. Zeven armbandjes met ieder een eigen, unieke uitstraling. De armbandjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud.

Verfijn je street style met de Downtown Chic collectie en draag deze bij je Rosefield horloge of stack de armbandjes voor een cool-girl statement. Een must-have voor je dagelijkse look.

Upgrade jouw stijl naar een chiquer niveau met deze tijdloze collectie. Het ultieme, fijne accessoire voor je dagelijkse look.

Website: Rosefield