Jacob Jensen

Titanium serie
De Titaniumserie ARC van Jacob Jensen heeft alle bekende Jacob Jensen elementen. Simpel en functioneel ontwerp, een vloeiende interactie tussen matte en glanzende oppervlakken en heldere en strakke afbeeldingen voor de tijdsaanduiding, maar met gebruik van compleet verschillende materialen.

Zoals de naam al aangeeft, is de horlogekast van titanium gemaakt, waardoor deze erg licht en comfortabel is. Het is anti-allergisch en behoudt altijd zijn kleur. Het saffier glas is krasbestendig. De titanium band heeft een fraaie vlindersluiting.
Iedere generatie heeft zijn pioniers, zijn trendsetter. Mensen die onze opvattingen en onze kijk op de wereld veranderen. Jacob Jensen is zo’n man. Op originele, eenvoudige en inmiddels klassiek geworden wijze heeft hij de afgelopen 40 jaar vele gebruiksvoorwerpen veranderd in esthetische objecten.

Bij elk nieuw ontwerp werkt hij volgens een vaste methode. Door deze werkwijze zijn bij elk ontwerp, door de klassieke Jacob Jensen stijl, direct het idee, de functie en de vormgeving herkenbaar. Met de 800 chronograaf serie begeeft Jacob Jensen zich ook succesvol op de markt van de grotere horloges.

Website: Jacob Jensen

 

jacob jensen