Fossil Q

De smartwatches van Fossil zijn modieus en slim tegelijk. Je stemt de horloges, ook wel bekend onder de naam Fossil Q, volledig af op jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende wijzerplaten zodat het horloge past bij jouw stemming en outfit. Hiermee weet je ieders nieuwsgierigheid te prikkelen. Wil je alleen van specifieke apps notificaties ontvangen? Op een Fossil Q smartwatch geef je dit eenvoudig aan. Daarnaast ben je met een Fossil Q smartwatch om je pols altijd op de hoogte van het aantal stappen dat je zet en de calorieën die je verbrandt. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder de klassieke Founder, de vrouwelijke Wander en de stoere en sportieve Marshal.

FOSSIL Q MARSHAL
De Fossil Q Marshall heeft een sportieve uitstraling en is daarmee een horloge dat je dag in dag uit om je pols hebt. Dankzij de ruime keuze aan verschillende wijzerplaten zorg je ervoor dat het horloge niet gaat vervelen. Met de smartwatch blijf je op de hoogte van de stappen die je zet op een dag en het aantal calorieën dat je verbrandt. Daarnaast mis je nooit meer een berichtje. De Fossil Q Marshal is er in verschillende uitvoeringen.

FOSSIL Q WANDER
Met de Fossil Q Wander ga voor een smartwatch die helemaal bij jouw stijl past. Kies je favoriete wijzerplaat en zorg dat het horloge matcht bij jou outfit en stemming. Ontvang op ieder moment van de dag berichtjes en kom nooit meer te laat op een afspraak dankzij de verschillende notificaties. Bovendien blijf je in shape dankzij de stappen- en calorieënteller. De wander is er in verschillende uitvoeringen.

FOSSIL Q FOUNDER
De Fossil Q Founder is een smartwatch met een modieus en eenvoudig ontwerp. Je zult echter verbaasd zijn wat voor techniek er achter dit design schuil gaat. Zo bedien je de smartwatch met het touchscreen of met je stem. Jij bent daarnaast de hele dag op de hoogte van de stappen die je zet en de calorieën die je verbrandt. Maak een keuze tussen de verschillende uitvoeringen.

FOSSIL Q HYBRID
De Fossil Q Hybrid series zijn analoge horloges met een aantal Smartwatch functies, een echt Hybride Smartwatch horloge. Naast zijn analoge kenmerken zie je dat er op het horlogescherm een kleine tweede klok staat. Daarin zijn de extra functies te zien. In een soort halfronde tijdbalk wordt met een wijzer afgeteld hoe ver je nog moet lopen om aan je van tevoren ingestelde aantal stappen te komen. Verder kan het horloge door een trilling aangeven dat er op de verbonden smartphone een e-mail, sms of andere notificatie is binnengekomen. En de hybride horloges kunnen ook worden benut als afstandsbediening voor de smartphone, zodat je met een druk op een horlogeknopje een selfie kunt maken.

Website: Fossil Q